Søg på www.aeldresagen.dk
Logo

Rejser og ture

8-dags rejse til Rhodos

Flyrejse til "Solens Ø" med all inclusive.

Tilmelding

Sørens Rejser, tlf. 8688 1817 fra 15. september 2023 efter først-til-mølle princippet.

Lokalafdeling

Odder

Hvem

Kun for medlemmer

Pris medlemmer

9395 kr., pr. pers. i dobb.vær. Tillæg for enk.vær. 3.300 kr. Tillæg for havudsigt 450 pr. person.

Hvornår

Startdato: 01.06.2024 kl. 07.00
Slutdato: 08.06.2024 kl. 20.00

Mødested

Odder Kirkecenter, Kirkesti 3

Beskrivelse

 

Denne klassiske charterdestination bliver også kaldt ”Solens Ø” da øen i gennemsnit har 300 solskinsdage om året. Rhodos er med sine lange kyststrækninger, azurblå hav, bjergrige områder og fine sandstrande et perfekt rejsemål til en spændende og oplevelsesrig ferie.

På rejsen til Rhodos kan man udforske den lange og dramatiske historie, som knytter sig til øen, der oprindelig blev koloniseret af minoerne fra Kreta.

Opholdet er med All Inclusive, hvilket vil sige, at morgen- middags- og aftensmad samt lokale drikkevarer er inkluderet.

1. dag - Udrejse 
Når alle er samlet kører vi til Billund Lufthavn, hvor vi skal med flyet til Rhodos. Guiden fra Sørens Rejser er med til at hjælpe med indtjekning i lufthavnen. Flyvetiden er ca. 3 timer og 45 min. og ombord bliver der serveret et let måltid. Fra lufthavnen kører vi med bus til hotellet. Vores lokalguide og turhjælper holder et velkomstmøde, hvor vi gennemgår de praktiske ting på hotellet.

UDFLUGTER & OPLEVELSER

Rhodos By med Akropolis og Den Gamle Bydel
Rhodos By har meget at byde på. Vi skal først opleve byens Akropolis med det antikke stadion og de arkæologiske steder, inden vi kører ned til den nye og gamle bydel. Den Gamle bydel har en enestående atmosfære, og er bosted for mere end 5.000 indbyggere, der lever deres daglige liv her. Mange folkeslag har sat sit præg på byen lige fra oldtiden til nu. Turen er dels med bus og dels til fods, og afsluttes med en god frokost inkl. vin og vand i Den Gamle By.

Ørundtur, Sommerfugledalen og Filerimos Bjerget 
En udflugt, hvor vi kombinerer den spændende historie, lige fra den græske oldtid til vore dages Grækenland, med smukke naturoplevelser. Turen indeholder Filerimos bjerget, sommerfugledalen, vinsmagning samt frokost. I løbet af dagen får vi en god frokost inkl. vin og vand.

Lindos
I dag skal vi på en dejlig bustur, tværs over øen til det østlige Rhodos, hvor den mageløse hvide by, Lindos vil byde os velkommen. Der bliver god tid til at opleve byen, med de små gader og stræder. For dem, der har mod på det, er der mulighed for at komme helt til tops på klippen og opleve det antikke tempel og borgen. Inden turen hjem, nyder vi en god græsk frokost inkl. vin og vand.

8. dag - Hjemrejse 
Morgenmad på hotellet. Vi bliver afhentet og kørt i lufthavnen af vores lokalbus og flyver nordpå. Ombord får vi serveret et let måltid. I Billund venter en bus fra Sørens Rejser, der kører os hjem til Odder

Afrejse-/hjemkomsttider fremsendes.

Pris for 8 dage: Kr. 9.395 pr. person i delt dobbeltværelse. Tillæg for enkeltværelse: Kr. 3.300.  Tillæg for havudsigt kr. 400 pr. person.

I prisen er inkluderet:
Bustransport til og fra Billund Lufthavn
Flyrejse tur/retur 
Mad ombord på flyet på ud- og hjemrejse 
Transfer til og fra hotellet 
20 kg bagage + 5 kg håndbagage 
7 x hotelovernatning med All Inclusive 
3 x udflugter 
Dansk lokalguide 
Guide fra Sørens Rejser og turhjælper fra Ældre Sagen 
Græsk miljøskat 
Velkomstmøde. 

Valuta: Euro.

Hotellet: Oceanis Hotel, Lalisou, Rhodos 851 00, Tlf.: +30 2241 024881 
Hotel info: Oceanis Hotel er et populært hotel på Rhodos, beliggende med udsigt til havet og centralt i forhold til områdets aktiviteter. Hotellets absolutte hjerte og mødested for gæsterne er den fantastiske solterrasse med eventyrlig udsigt til havet. Her findes en imponerende swimming­pool med separat børnepool, liggestole og parasoller. Poolen er opbygget med en lille hyggelig ø i midten, hvor man finder et overdækket skyggeområde med stole og borde. Omgivelserne er i en klasse for sig med grønne områder og palmer. Overalt er der gjort meget ud af detaljerne, og hotellet er foretrukket blandt et stort antal stamgæster. Fra pool baren serveres kølige drinks og lette snacks, og der tilbydes et varieret underholdningsprogram.

Rejsebevis og opkrævning udsendes af Sørens Rejser, der er medlem af rejsegarantifonden nr. 1673.