Søg på www.aeldresagen.dk
Logo

It

IT-hjælp: IT-Cafe

Driller IT-udstyret, vil vi gerne prøve om vi kan hjælpe dig. Du kommer bare til IT-Cafeen medbringende dit IT-udstyr og dine IT-udfordringer. Hjælpen er gratis, og der er findes ingen dumme spørgsmål.

Tilmelding

Tilmelding ikke nødvendig

Lokalafdeling

Ishøj

Hvem

Kun for medlemmer

Pris medlemmer

Gratis

Hvornår

Alle uger
Mandag kl. 09:30 - 11:30
Lukket på alle skolefridage (højtider og ferier), samt juli og december måned.

Særlige behov

Adgang med kørestol: Ja

Mødested

Brohuset, Vejlebrovej 45, lokale A

Beskrivelse

 IT-Cafeen ligger i Brohuset, Vejlebrovej 45, 2635 Ishøj.

 Vi har åbent alle mandage fra kl. 09:30 til 11:30. Vi holder dog lukket hele juli og december, skolernes efterårsferie, uge 42, vinterferie i uge 8, samt helligdage og eventuelle fridage.

Husk også at medbringe strømforsyning og nødvendige brugernavne og adgangskoder!

Computeren bør/skal være fuldt opdateret, inden du henvender dig. Er den ikke det, kan det være meget tidskrævende at komme i gang med at hjælpe dig. Skønner vi, at det alene er småopdateringer der mangler, forsøger vi dog at hjælpe.

Den teknologiske udvikling løber stærkt, og IT-udfordringerne kan derfor være store og komplicerede.

Vi kan derfor ikke love, at vi kan løse alle problemer, og forbeholder os ret til at takke nej til at yde hjælp, hvis vi skønner at vi ikke kan klare opgaven.

I sådanne tilfælde kan du få gratis hjælp i Dataværkstedet. Det er åbent på onsdage om aftenen 18:30 – 21:30. Adressen er: Brohuset Vejlebrovej 45, lokale C. Der er dog lukket i skolernes sommerferie (der ligger i juni, juli og august) samt i skole fri- og helligdage fra skolekalenderen.