Søg på www.aeldresagen.dk
Logo

Foredrag og møder

Litteratur

Læsning med fordybelse. I samarbejde med Hørsholm Bibliotek har vi mange læsegrupper. Grupperne mødes én gang om måneden, hvor vi har dialog om interessant og medrivende litteratur.

Tilmelding

Kirsten Holmehøj, 29 66 29 04, kgholme@gmail.com

Lokalafdeling

Hørsholm

Hvem

For alle

Pris medlemmer

Gratis

Pris ikke medlemmer

Gratis

Hvornår

Tidspunkt fastlægges af de enkelte læsegrupper i tidsrummet
kl. 10.00 - 20.00

Særlige behov

Adgang med kørestol: Ja

Mødested

Hørsholm Bibliotek.

Beskrivelse

At være med i en læsegruppe er spændende, fordi man ikke aner hvor man havner, og fordi der sker noget nyt, når man i stedet for endnu en gang at tage på rejse i en bog pludselig har rejsefæller, man kan tale med om turen. Det giver ekstra opmærksomhed om den tekst, man selv sidder og læser, når man ved, at der ved det næste hyggelige møde i gruppen, venter en god snak med de andre om alt det, man selv tænker over.


Der læses meget forskelligt interessant, spændende og medrivende litteratur af ældre, men også af nyere forfattere i de forskellige grupper. Der er rigtig mange mennesker i Hørholm der er bogelskere, og Hørsholm Bibliotek og Ældre Sagen har sammenlagt 32 læsegrupper.


Læsegrupperne mødes på fastsatte dage og tider en gang om måneden på Hørsholm Bibliotek, hvor der er gode adgangsforhold.


Ældre Sagen har et utrolig godt og velfungerende samarbejde med Hørsholm Bibliotek, både med hensyn til læsegrupperne, men også i forbindelse med forskellige arrangementer, book talk og musikoplevelser.


Er du interesseret i dette, kan du kontakte:


Kirsten Holmehøj, 29 66 29 04, kgholme@gmail.com