Bliv medlem
Søg på www.aeldresagen.dk
Logo

Motion

Hold Hjernen Frisk - Træning i naturen - hold 5, Onsdage i Tirsdagsskoven

Nyt hold Hold Hjernen Frisk Træning i naturen for seniorer 60+. Vi træner sammen en god times tid hver onsdag i Tirsdagsskoven og i al slags vejr – påklædningen er praktisk tøj, som man kan bevæge sig og holde varmen i.

Lokalafdeling

Hillerød

Hvem

For alle

Pris medlemmer

Gratis

Pris ikke medlemmer

Gratis

Hvornår

Alle uger
Onsdag kl. 11:00 - 12:00
Bemærk træningen foregår i Tirsdagsskoven.

Mødested

Tirsdagsskoven

Beskrivelse

 Deltagelse på Træning i Naturen holdet er gratis, men alligevel forpligtende – da både vores frivillige træner og resten af holdet engageres af din opbakning og forventer at se dig. Træningen er på eget ansvar. Vi begynder præcis kl. 11.00. Vi har venteliste.

Når man er aktiv i naturen, er der højt til loftet, masser af plads og frisk luft. Terræn, bakker, grøfter, stier, træstammer, grene, og hvad man ellers møder undervejs i skoven, vil blive brugt under træningen. Der arbejdes individuelt med styrke, balance, kondition og koordination, som passer til deltagernes niveau. Det vil være sjovt og udbytterigt både for kroppen og hjernen.

Masser af forskning viser, hvor betydningsfuld naturen er for mennesker – både fysisk og psykisk. Ophold i naturen virker afstressende, styrker vores immunforsvar og søvnkvalitet, og det sociale fællesskab på et træningshold kan også noget særligt.

Initiativet ”Træning i Naturen” er baseret på et samarbejde mellem Hjerteforeningen i Hillerød, Ældre Sagen Hillerød, Kom med!- samarbejdet og Frivilligcenter Hillerød.

Ønsker du nærmere oplysninger om holdet eller om tilmelding, er du velkommen til at kontakte Inge Espensen på mail inge@salpetermosevej.dk eller Frivilligcenter Hillerød på tlf. 27 50 80 37 eller mail: adm@frivilligcenter-hillerod.dk