Søg på www.aeldresagen.dk
Logo

Foredrag og møder

Onsdagscaféen

Ældre Sagen og Haderslev Kommune tilbyder Onsdagscafé i kantinen på Sundhedscentret. Det er en café som primært henvender sig til hjemmeboende demensramte og deres pårørende, men i øvrigt er alle velkomne.

Tilmelding

Tilmelding ikke nødvendig

Lokalafdeling

Haderslev

Hvem

For alle

Pris medlemmer

Gratis

Pris ikke medlemmer

Gratis

Hvornår

Ulige uger
Onsdag kl. 14:00 - 16:00
Slutdato: 22.05.2024

Særlige behov

Adgang med kørestol: Ja

Mødested

Kantinen, Sundhedscentret, Clausensvej 25, Haderslev

Beskrivelse

Hver gang vil en af kommunens demenskoordinatorer være til stede til samtale, oplysning, svare på spørgsmål m.m. Der vil også være kaffe/te og brød, fællessang, fortælling/foredrag, dans og sjov, men først og fremmest nærvær og samvær.

Programmet for foråret 2024 er som følger:

17. januar: GODT NYTÅR Vi mødes til hygge, sang, fortælling og præsentation af programmet.

31. januar:  THORKILD SØRENSEN vil fortælle om oplevelser i Norge, hvor han bl.a. har besøgt verdens mest utilgængelige fjeldgård.

14. februar: Vi får besøg af KARL CHRISTIAN NIELSEN, som tager sin guitar med. Han vil spille for os og synge sammen med os.

28. februar: ALEX BØDIKER vil fortælle "Sådan husker jeg Haderslev i 50'rne og 60'rne. Barndom på Lindedal, teenagetid i Dalgade, skolegang, fodbold, musik og meget mere".

13. marts: Så er der stolegymnastik med den erfarne og dygtige underviser BIRGIT NEUMANN HOLST.

10. april: KIM LEGARTH fortæller, at netop denne dato i 1912 stod TITANIC ud på sin jomfrurejse. Han vil fortælle om turen, katastrofen og nogle af skæbnerne ombord.

24. april: NIELS CHR. GJESING vil præsentere os for tanker om vores europæiske fremtid. Foredraget hedder "Europa - hva' nu?"

22. maj: Vi planlægger en sejltur på Haderslev dam. Aftalerne er endnu ikke helt fastlagt, men I får besked så hurtigt som muligt. Sæt blot et kryds i kalenderen.

Vi håber at se rigtig mange hver anden onsdag på Sundhedscentret.

Ret til ændringer forbeholdes.

Programmet kan hentes i Sundhedscentret eller på Bispen (biblioteket).

Kontaktperson: Bodil Budde, 26 84 11 66.