Søg på www.aeldresagen.dk
Logo

Rejser og ture

Dresden - 5 dages bustur - UDSOLGT - VENTELISTE ÅBEN

Spændende tur til Dresden med byrundtur, centralt hotel, sejltur og meget mere. Særskilt program rundsendes via nyhedsbrev. Max 50 deltagere. "Først til mølle tilmelding". Se Sæby Folkeblad den 17. januar 2024.

Lokalafdeling

Sæby

Hvem

Kun for medlemmer

Pris medlemmer

Kr. 4.898 pr. person i dobbelt værelse, eller ved 2 i enkeltsenge. Tillæg for enkeltværelse kr.750

Betaling opkræves af Hanstholm Rejser

Hvornår

Startdato: 01.07.2024 kl. 06.00
Slutdato: 05.07.2024 kl. 21.00

Særlige behov

Adgang med kørestol: Ja

Mødested

Sæby Busterminal kl. 6.00

Beskrivelse

Ældre Sagen Sæby har i samarbejde med Hanstholm Rejser (Rejsegarantifonden nr.1146) arrangeret en spændende medlemstur til Dresden

Vi skal bo på Hotel IBIS Dresden Centrum. Alle værelser har eget toilet, bad, aircondition, tv og WiFi.

Afgang fra Sæby Busterminal kl. 06.00 i moderne turistbus. Undervejs serveres kaffe og rundstykker. Der vil også være muligt at købe en let frokostret til ca. 40 kr.  Øl/vand kan købes i bussen. Pris ca. 10 kr. Vi rammer Dresden sidst på eftermiddagen og får aftensmad på hotellet.

Aftensmaden indtager vi hver dag på hotellet undtagen den ene aften, hvor vi får en 3-retters meny i midelalderlig atmosfære i den historiske Sophienkeller. Morgenmad på Hotellet.

De kommende dage skal vi på rundtur i Dresden og omegn. Vi skal bl. a. se Asisi Panoramaet, Meissen Porcelænsfabrikken og det smukt beliggende Schloss Mouritzburg. Vi skal også på en sejltur på Elben ca. 2 timer. Vi står af ved slottet Pillnitz, hvor man kan gå en tur i den store barokhave

Fredag går det igen hjemad med stop for frokost på Ricklinger Landbraueri (inkl. i prisen). Kort ophold ved grænsen, før det går mod Sæby, som vi ankommer til først på aftenen.

Pris kr. 4898 pr. person i dobbelt værelse, eller ved 2 i enkeltsenge. Tillæg for enkeltværelse kr.750

Tilmelding på hjemmesiden fra fredag morgen kl. 08.00 den 19. januar.  Senest 25.februar. Depositum på 1000 kr opkræves og skal betales senest 14 dage efterbestillingsfristen. Resten betales 6 uger inden afrejse

Hanstholm Rejsers  beskrivelse kan læses HER

Spændende tur til Dresden med byrundtur, hvor vi bl. a. skal se Frauenkirche, Zwingerpaladset ,Semper-operaen, residensslottet og meget mere. Særskilt program udsendes via nyhedsbrev.