Søg på www.aeldresagen.dk
Logo

Spil

Bridgeturnering onsdag

Vi spiller på Hermosagaard i tiden fra september til april med starttidspunkt klokken 13.

Lokalafdeling

Brøndby

Hvem

For alle

Pris medlemmer

50 kr., kontingent for at spille

Pris ikke medlemmer

70 kr., kontingent for at spille

Hvornår

Alle uger
Onsdag kl. 13:00 - 17:00

Særlige behov

Adgang med kørestol: Ja

Mødested

Hermosagaard, Bygaden 82, Brøndbyvester

Beskrivelse

Fra efteråret 2010 har vi valgt nyt starttidspunkt, nemlig at begynde spillet klokken 13. Der spilles ca. 30 spil med en indlagt kaffepause, og vi er normalt klar til at gå hjem omkring klokken 17.

Vi er ikke kommercielle
Alle aktiviteter omkring spil og turneringer varetages af frivillige fra medlemskredsen. Derfor kan Ældre Sagens bridge i Brøndby ikke sammenlignes med de kommercielt drevne bridgeklubber. Vi hjælper hinanden efter evne med det praktiske omkring afviklingen af spilledagen.

Den drivende kraft er interessen
Der er selvfølgelig lidt vinderinstinkt i de fleste spillere. Men den drivende kraft er interessen for at spille bridge, hvor det sociale aspekt og samværet med de øvrige spillere fylder ganske meget. Kaffepausen kommer så ind, og gør dagen til andet end kortspil. Vi har et punkt mere, som har været tradition siden starten i begyndelsen af 90`erne. En gang om måneden mødes vi en time inden spillet og spiser vore medbragte madpakker sammen, og hertil kan købes øl, vand og snaps til fornuftige priser.

Spørg venligst om ledige pladser
Naturlig afgang gør, at der ind imellem er behov for tilgang af nye turneringsspillere. Du er meget velkommen til at spørge efter ledige pladser på onsdagsholdet hos Svend Andreasen på  21 29 02 15 eller Jens-Erik Pedersen på  26 25 53 80 (eller ét af de øvrige medlemmer af bridgeudvalget). Til onsdagsholdet forventer vi, at nye spillere er minimum let øvede.