Bliv medlem
Søg på www.aeldresagen.dk
Logo

ZOO København - Besøg Zoologisk Have med rabat

Tag familien med i Zoologisk Have i København, her kan I opleve mere end 4.000 fascinerende dyr. Du får rabat på både entrébilletter og Zookort, køb billetterne online eller ved indgangen.

Samarbejdspartner

Zoologisk Have København

Rabat

Få 10% rabat på entrebilletter og ZOOkort.
ZOOkort gælder 1 år fra købsdatoen.

Det er muligt at købe entrebilletter online og i indgangen. ZOOkort skal købes online.

Medlemspriser 

  • Entrébillet voksen: Medlemspris 188,10 kr. Normalpris 209 kr. (køb online og v/indgang)
  • Entrébillet barn: Medlemspris 107,10 kr. Normalpris 119 kr. (køb online og v/indgang)
  • Zookort voksen: Medlemspris 449,10 kr. Normalpris 499 kr. (køb online)
  • Zookort barn: Medlemspris 269,10 kr. Normalpris 299 kr. (køb online)
  • Zookort pensionist: Medlemspris 359,10 kr. Normalpris 399 kr. (køb online)

Vis på kort

Frederiksberg
Vis adresse på kort

ZOO i København - sjov for hele familien

København Zoo eller Zoologisk Have i København ligger på Frederiksberg ved Roskildevej på Valby Bakke. Zoologisk Have med sine 11 ha, er en af Europas ældste zoologiske haver. I Zoologisk Have København kan du møde mere end 4000 fascinerende dyr og krydse kontinenter i en trækvogn.

Kom helt tæt på de ikoniske pandaer og spis synkront med de bambusspisende bjørne i det storslåede Pandaanlæg. Kom så tæt på isbjørnene, at du får kuldegysninger og se verden fra oven som en giraf.

Fyld hjernen med overraskende viden og maven med sunde måltider. ZOO er fyldt med opdagelser hver dag 365 dage om året.

Byg-selv i ZOO - lørdage og søndage i marts

Kom til Byg-selv i ZOO hver weekend i marts, hvor du kan prøve kræfter med at bygge fuglehuse, bihoteller og anlæg til dyrene sammen med hele familien. Byg-selv i ZOO markerer, at København i 2023 er valgt som arkitekturhovedstad af UNESCO. Vi inviterer dig derfor til at blive klogere på naturens arkitekter – lige fra bladskærermyrernes avancerede gangsystemer til elefanternes infrastruktur i de tætte regnskove. Og bare rolig – selv hvis du har 10 tommelfingre, skal vi nok lære dig alverdens tricks til, hvordan du selv kan bygge et godt hjem til dyrene.
Aktiviteterne er gratis, når entréen til ZOO er betalt, men det er muligt at donere et valgfrit beløb til et af ZOOs mange projekter, der har til formål at passe på verdens dyr.

Byg dit eget fuglehus – lørdage i marts kl. 11.00-15.00

Vil du gerne invitere fugle ind i din have eller jeres fælles gårdmiljø inde i byen? Så har vi opskriften. Kom i ZOO og byg dit eget fuglehus til at tage med hjem på altanen eller haven. Du vil lære, hvilken betydning fuglehusets design har for tiltrækning af specifikke arter og hvorfor indgangshullets størrelse i fuglekassen har stor betydning for de forskellige fugle.

Design dit eget anlæg til et dyr – lørdage og søndage i marts kl. 10.30-.15.00

Har I en mini-arkitekt derhjemme med god fantasi? Så kom i ZOO og bliv anlægsdesigner for et par timer. Børnene skal klippe et dyr og designe anlæg til næsehorn, pandaer eller krokodiller med udgangspunkt i dyrenes behov. Zooguiderne vil hjælpe med materialer som sand, vand, planter, bark m.m. I kan tage det udklippede dyr med hjem.

Hvis sulten melder sig

Efter en god gåtur blandt de mange spændende dyr og sulten melder sig, så er der alle muligheder i Zoologisk have. Her kan du også gå på opdagelse forskellige madkulturer og gå hjem mindst lige så mæt på viden som på god mad.

Gå på opdagelse i ZOOs nye restauranter Bistro panpan, Spisehuset FOLK og Cakes & Dreams samt et væld af smagfulde madstader. Det er også muligt at tage madkurven med og sætte sig i det grønne med familien og hygge sig. Læs mere her

Alverdens opdagelser venter. Tjek dagens aktiviteter før dit besøg på zoo.dk

 

Sådan får du tilbuddet

Indtast dit medlemsnummer i Ældre Sagen, og få adgang til tilbuddet.

Indtast venligst et gyldigt medlemsnummer

Kontaktoplysninger

Telefon: 72 20 02 00
E-mail: zoo@zoo.dk

Er du ikke medlem af Ældre Sagen?

Bliv medlem