Søg på www.aeldresagen.dk
Logo

København ZOO – med rabat

Gå på opdagelse i København ZOO året rundt - hver dag byder på spændende oplevelser blandt dyrene for både store og små. Du får en særlig høj rabat på 16% på voksen entrébilletter alle hverdag mandag til fredag.

Samarbejdspartner

Zoologisk Have København

Rabat

Få 16% rabat på voksen entrébilletter alle hverdag mandag til fredag. Gælder KUN ved køb i ZOO’s indgang. Tilbuddet gælder for op til 4 voksne.

Eller få 10 % rabat på entrébilletter og Zookort året rundt, ved køb online eller i ZOOs indgang. Billetter og Zookort gælder 1 år fra købsdatoen

Medlemspriser 

  • Hverdags entrébillet voksen (ZOOs indgang): Medlemspris 200 kr. (normalpris 239 kr.)
  • Entrébillet voksen: Medlemspris 234 kr. (normalpris 249 kr.)
  • Entrébillet barn: Medlemspris 134 kr. (normalpris 149 kr.)
  • Zookort voksen: Medlemspris 503 kr. (normalpris 559 kr.)
  • Zookort barn: Medlemspris 305 kr. (normalpris 339 kr.)
  • Zookort pensionist: Medlemspris 404 kr. (normalpris 449 kr.)

 

Find vej

Zoologisk Have

Roskildevej 32

2000 Frederiksberg

ZOO København – opdagelser for hele familien

Gå på opdagelse blandt mere end 200 forskellige dyrearter fra alle verdenshjørner. Året rundt kan man følge Dagens program, som byder på alt fra fodringer, speaks og aktiviteter hos dyrene.

Hverdage i ZOO København

Er du pensionist og har mulighed for at besøge Zoologisk Have i hverdagen, så får du ekstra rabat som medlem af Ældre Sagen. Du får nu 16% rabat på billetter fra mandag til fredag. Bemærk at billetterne kan kun købes ved indgangen.

I hverdagen er der rig mulighed for at fordybe sig i den smukke have, bedre plads til at se dyrene og, hvis du har børnebørn eller oldebørn en oplagt chance for at hygge sig med en tur i ZOO København. Der er mange steder, hvor man kan spise sin medbragte mad og samtidig nyde dyrene.

Weekend i ZOO København med familien

Er et besøg i hverdagen ikke en mulighed så får du stadig 10% rabat på indgangsbilletten i weekenderne og her, byder Haven særligt på underholdning for de mindste i form af ZOOs maskotter Pelle og Kaya, familiekoncerter, kreative aktiviteter og diverse shows med kendte figurer fra bl.a. TV. Se mere om hvad der sker i ZOO på www.zoo.dk

Spisesteder i ZOO København

ZOO har et bredt udvalg af spisesteder, så der er noget for enhver smag. I f.eks. Bistro panpan kan man spise med udsigt til en panda og i Cakes and Dreams kan man nyde sin kaffe med kamelerne som nabo. Husk også at besøge Zooshoppen, som har alt fra søde bamser til farlige dinosaurer.

Der tages forbehold for ændringer/aflysninger. Besøg ZOO – alverdens opdagelser venter!

Sådan får du tilbuddet

Indtast dit medlemsnummer i Ældre Sagen, og få adgang til tilbuddet.

Indtast venligst et gyldigt medlemsnummer

Kontaktoplysninger

Telefon: 72 20 02 00
E-mail: zoo@zoo.dk

Er du ikke medlem af Ældre Sagen?

Bliv medlem og få gode tilbud