Søg på www.aeldresagen.dk
Logo

København ZOO – med rabat

I Zoologisk Have København vrimler det med dyreoplevelser, der bider sig fast – hver dag hele året rundt. Som pensionist og medlem af Ældre Sagen kan du nyde oplevelserne til en helt særlig pris – du får nemlig eksklusiv rabat på entrébilletter til voksne alle ugens dage.

Samarbejdspartner

Zoologisk Have København

Rabat

Få 16% rabat på voksen entrébilletter alle hverdag mandag til fredag. Gælder KUN ved køb i ZOO’s indgang. Tilbuddet gælder for op til 4 voksne.

Eller få 10 % rabat på entrébilletter og Zookort året rundt, ved køb online eller i ZOOs indgang. Billetter og Zookort gælder 1 år fra købsdatoen

Medlemspriser 

  • Hverdags entrébillet voksen (ZOOs indgang): Medlemspris 210 kr. (normalpris 249 kr.)
  • Entrébillet voksen: Medlemspris 234 kr. (normalpris 249 kr.)
  • Entrébillet barn: Medlemspris 134 kr. (normalpris 149 kr.)
  • Zookort voksen: Medlemspris 503 kr. (normalpris 559 kr.)
  • Zookort barn: Medlemspris 305 kr. (normalpris 339 kr.)
  • Zookort pensionist: Medlemspris 404 kr. (normalpris 449 kr.)

 

Find vej

Zoologisk Have

Roskildevej 32

2000 Frederiksberg

Oplevelser til alle aldre – i alt slags vejr

Året rundt kan du møde mere end 200 forskellige dyrearter i ZOO og blive klogere på alt fra vilde løver til vandrende pinde. Oplev også når blandt andet pingviner, pandaer og elefanter bliver fodret, og vær med når dyrepasserne skal passe heste og grise.

Uanset hvordan vejret ser ud, venter der oplevelser i Havens mange dyrehuse og stalde. Du kan blandt andet opleve Tropezoos lune klima, hvor du kan møde alt fra skildpadder til sommerfugle, eller du kan gå på opdagelse i Natzoos mørke omgivelser og komme helt tæt på flagermus og mange andre nataktive dyr.

Nyd weekenden i ZOO

Gør chimpanser, flamingoer og kameler selskab i weekenderne og få 10 % rabat på din entrébillet til ZOO. Her byder Haven på massevis af dyreoplevelser til både store og små, der er blandt andet rig mulighed for at opleve, når nogle af Havens mange dyrene skal fodres. Se dagens mange spændende aktiviteter på www.zoo.dk. Der tages forbehold for ændringer/aflysninger.

Få ekstra rabat i hverdagene

Som pensionist har du mulighed du for at besøge ZOO med ekstra rabat i hverdagene, hvis du er medlem af Ældre Sagen. Du får nemlig 16 % rabat på entrébilletter fra mandag til fredag. Bemærk, at billetterne kun kan købes i Indgangen.

Vidste du, at …

... du med dit besøg i ZOO er med til at redde truede dyr og udsatte naturområder? ZOO beskæftiger sig med over 30 forskellige naturbevarelsesprojekter, der strækker sig fra padderne i de danske vådområder til Pilanesberg i Sydafrika, hvor vi siden 2008 har arbejdet for at bekæmpe krybskytteri på næsehorn.

Sådan får du tilbuddet

Indtast dit medlemsnummer i Ældre Sagen, og få adgang til tilbuddet.

Indtast venligst et gyldigt medlemsnummer
Rabatkoder er personlige og må ikke deles med andre – heller ikke i rabat-apps.

Kontaktoplysninger

Telefon: 72 20 02 00
E-mail: zoo@zoo.dk

Er du ikke medlem af Ældre Sagen?

Bliv medlem og få gode tilbud