Søg på www.aeldresagen.dk
Logo

Tilbud på vingummi fra Wally and Whiz

Wally and Whiz ønsker med deres vingummi at sætte en højere standard for, hvad der er en god vingummi. Deres vingummier er veganske, indeholder ingen kunstige smags- og farvestoffer og er fri for laktose, gluten og gelatine.

Samarbejdspartner

Wally and Whiz

Rabat

10% Rabat på vingummi.

Fragt

Fri fragt ved køb af over 300 kr. til nærmeste GLS pakkeshop.

Tilbuddet

Tilbuddet kan benyttes på Wally and Whiz egen webshop. Se hvordan under "Sådan får du rabat".

Bemærk

Rabatten kan ikke kombineres med andre rabatter eller rabat aftaler.

WALLY and WHIZ

Unge som gamle kan samles om de søde og spændende smagsoplevelser fra Wally and Whiz. Det er  dansk producerede gourmetvingummier, som er lavet med naturlige bær, frugter, krydderurter og rødder.

De er veganske, glutenfri, og indeholder ingen kunstige smags- og farvestoffer, så alle i hele verden kan spise dem. Wally and Whiz har fokus på den høje kvalitet og de lækre og søde smagsoplevelser. Prøv dem i dag - de er fantastiske!

Deres historie

Med henblik på at skabe et ærligt og rent produkt i særklasse har Wally and Whiz siden 2015 udviklet en vegansk familie af vingummier, der kan behage alle. Ingen kunstige smags- og farvestoffer, fri for laktose, fri for gluten og ingen gelatine.

De eksperimenterer ofte med unikke smagskombinationer og friske ingredienser, der kan udfordre dine smagssanser og benyttes til enhver lejlighed.

Sådan får du tilbuddet

Indtast dit medlemsnummer i Ældre Sagen, og få adgang til tilbuddet.

Indtast venligst et gyldigt medlemsnummer

Kontaktoplysninger

E-mail: info@wallyandwhiz.com

Er du ikke medlem af Ældre Sagen?

Bliv medlem og få gode tilbud