Søg på www.aeldresagen.dk
Logo

Tilbud på kød fra Kødbilen

Få 8% rabat på alt kød også tilbud. -Hos Kødbilen handler det om oplevelser, ikke kun kød.

Samarbejdspartner

Kødbilen

Rabat

8% på alle varer.

Fragt

Fri fragt ved køb over 995 kr. Levering 1-3 dage.

Tilbuddet

Gælder på alt kød og alle udskæringer.

Bemærk

Kan ikke benyttes sammen med andre rabatordninger.

Find vej

Kødbilen i Lyngby

Gammelmose vej 119B

2800 Lyngby

Kødbilen - det handler om oplevelser, ikke kun kød.

Kødbilen blev startet af slagtermester Morten Holm i 2012 med det formål at hæve kvalitetsniveauet af kød i Danmark og få flest muligt danskere til at smage Danmarks gode kød. 
Kødbilen er derfor mester i høj kvalitet til lave priser på dansk økologisk ungokse og gris og dansk fritgående kødkvæg.

Mortens vision

Har været, at få flest muligt danskere til at smage hans gode kød. Det sørger han for gennem hans webshop og ved, at være aktiv på gaderne med Kødbilen. Morten ønsker, at gøre det nemt og at møde hans kunder, der hvor de er – på arbejdspladsen, markedspladsen, online osv.

Der er ingen fordyrende mellemled og kan derfor sælge det bedste kød til den billigste pris. Hele udskæringer og stor volumen gør nemlig at de altid har super gode tilbud.

Økologi og fritgående dyr

De økologiske dyr fodres naturligvis med økologisk foder. Alt kødet er fra fritgående danske dyr, dvs. dyrene går 100% under åben himmel med familien. Derved bliver de mindre syge og skal ikke have medicin. Og det er derfor den allerbedste kvalitetskød leveret i samarbejde med deres specielt udvalgte danske landbrug.

Serviceniveauet

Afslutningsvis skal serviceniveauet til top – Derfor er der altid gratis rådgivning – han er jo slagtermester – så spørg endelig. Han kan altid fanges på hans mail, telefon eller over Facebook.

Sådan får du tilbuddet

Indtast dit medlemsnummer i Ældre Sagen, og få adgang til tilbuddet.

Indtast venligst et gyldigt medlemsnummer

Kontaktoplysninger

Telefon: 44 44 04 44
E-mail: info@kodbilen.dk

Er du ikke medlem af Ældre Sagen?

Bliv medlem og få gode tilbud