Tilbud på kød fra Kødbilen

Rabat

8% på alle varer.

fragt

Fri fragt ved køb over 500 kr.
Levering 1-3 dage.

Slå til nu

Månedspakken med 25% rabat. Medlemspris: 595 kr. Her får du 8% rabat oven i. Pakken indeholder: Hakket oksekød-Øko hakkebøffer-Øko grill pølser-Wienerschnitzler-Boeuf bourguignon-Øko hakket svinekød. I alt 3.720 gr.Værdi min. 800 kr.

Tilbuddet

Gælder på alt kød og alle udskæringer.

Bemærk

Kan ikke benyttes sammen med andre rabatordninger.

Samarbejdspartner

Kødbilen
Lyngby + Online

Vis tilbud på kort

Bliv medlem

Er du ikke medlem af Ældre Sagen?
- så meld dig ind her

Info om partner

Kødbilen
Gammelmose vej 119B, 2800 Lyngby
E-mail: info@kodbilen.dk
Web: Gå til hjemmesiden

Hent rabatkoden

For at gøre brug af tilbuddet skal du bruge en rabatkode. Indtast dit gyldige Ældre Sagen medlemsnummer nedenfor og få rabatkoden.

Indtast venligst et gyldigt medlemsnummer

Butik og Afhentningssteder

For at opnå rabatten i butikkerne skal du fremvise dit gyldige Ældre Sagen medlemskort.

Du kan købe i butikkerne og afhente din ordre flere steder, se hvor her

Kødbilen - det handler om oplevelser, ikke kun kød.

Kødbilen blev startet af slagtermester Morten Holm i 2012 med det formål at hæve kvalitetsniveauet af kød i Danmark og få flest muligt danskere til at smage Danmarks gode kød. 
Kødbilen er derfor mester i høj kvalitet til lave priser på dansk økologisk ungokse og gris og dansk fritgående kødkvæg.

Mortens vision har været, at få flest muligt danskere til at smage hans gode kød. Det sørger han for gennem hans webshop og ved, at være aktiv på gaderne med Kødbilen. Morten ønsker, at gøre det nemt og at møde hans kunder, der hvor de er – på arbejdspladsen, markedspladsen, online osv.

Der er ingen fordyrende mellemled og kan derfor sælge det bedste kød til den billigste pris. Hele udskæringer og stor volumen gør nemlig at de altid har super gode tilbud.

Økologi og fritgående dyr

De økologiske dyr fodres naturligvis med økologisk foder. Alt kødet er fra fritgående danske dyr, dvs. dyrene går 100% under åben himmel med familien. Derved bliver de mindre syge og skal ikke have medicin. Og det er derfor den allerbedste kvalitetskød leveret i samarbejde med deres specielt udvalgte danske landbrug.

Serviceniveauet

Afslutningsvis skal serviceniveauet til top – Derfor altid gratis levering og rådgivning – han er jo slagtermester – så spørg endelig. Han kan altid fanges på hans mail, telefon eller over Facebook.