Søg på www.aeldresagen.dk
Logo

Barfoed's Fodterapi - Få sunde fødder

Hos Barfoed's Fodterapi får du 10% rabat som medlem af Ældre Sagen. Klinikken er central placeret i Thisted by, med gode parkerings muligheder og let adgang til busforbindelser.

Samarbejdspartner

Barfoed's Fodterapi

Rabat

10% på almindelig, stor eller udvidet/kompliceret behandling. For tilskudsberettigede Diabetes og Gigt patienter gives 10% rabat på patientens andel af betalingen for behandling A,B eller C (kategorier).

Medlemspriser

Se medlemspriser og behandlinger nedenfor.

Find vej

Barfoed's Fodterapi

Tolbodgade 4C

7700 Thisted

Priser og behandlinger

Medlemspris på fodterapi for kunder:

Alm behandling 382,50 kr.
Stor behandling 454,50 kr.
Udvidet/kompliceret behandling 531 kr.

Der tages forbehold for løbende prisændringer. Ved første besøg skal der optages lovpligtig journal til 110 kr.

Medlemspris for tilskudsberettigede Diabetes og Gigt patienter:

Kategori A behandling 124,20 kr.
Kategori B behandling 180,37 kr.
Kategori C behandling 198,24 kr.

Der tages forbehold for løbende og almindelige takstændringer hos Regionen. Sker 2 gange årligt 1/4 og 1/10. Ved første besøg optages lovpligtig journal til takstprisen for regionen. Herudover skal alle Diabetes patienter have lavet Fodstatus ved første besøgs, samt 1 gang årligt for at kunne få tilskud fra Regionen.

Få sunde fødder med seriøs og professionel undersøgelse/vurdering  og behandling af dine fødder, så du kan gå og bruge fødder så optimalt som det nu er muligt for dig. Du behandles af en Statsautoriseret Fodterapeut som er din garanti for patientsikkerheden. I samarbejde med dig laves en plan for behandlingen og der gives grundig vejledning i, hvad du selv kan gøre for dine fødder. Planen justeres løbende da behovet oftest ændres med tiden. 

Der tilbydes også behandling med neglebøjler af nedgroede negle (også henviste patienter), samt fremstilling af individuelt tilpassede indlæg. Desuden forstærkning og lakering af negle efter vurdering af behov og risiko/forsvarlighed. Klinikken sælger også diverse produkter og (fod)cremer, så kom ind og se/hør hvad der kan gøres for dig.

Klinikken er central placeret i Thisted by, med gode parkeringsmuligheder og let adgang til busforbindelser, der er handicapvenlig adgang og toiletforhold.

Klinikken er akkrediteret efter den Danske Kvalitetsmodel for Fodterapiklinikker. Som sikre kvalitetsudvikling i sundhedsvæsnet.

Prisen inkluderer:

  • Skønt varmt fodskyld, undersøgelse af føddernes tilstand, let fodmassage og lækker fodcreme samt vejledning om fodpleje der er godt for netop dine fødder.
  • Beskæring af hård hud, revner og ligtorne/fodvorter, samt klip, fræsning og oprensning af negle, her er det mængden/tilstanden/beskaffenheden og tiden der bestemmer kategorien af behandlingen

Sådan får du tilbuddet

Du skal være medlem af Ældre Sagen for at benytte dig af tilbuddet.

Indtast venligst et gyldigt medlemsnummer
  • Bestil tid online
  • Ring for tidsbestilling
  • Oplys du er medlem af Ældre Sagen og fremvis medlemskort

Kontaktoplysninger

Telefon: 44 10 25 35

Er du ikke medlem af Ældre Sagen?

Bliv medlem og få gode tilbud