Bliv medlem
Søg på www.aeldresagen.dk
Logo

A Hereford Beefstouw - Aarhus

Spis ude på A Hereford Beefstouw i Aarhus, der har ligget i Kannikegade siden foråret 2014. Som medlem af Ældre Sagen får du 25% rabat på maden fra søndag til torsdag.

Samarbejdspartner

A Hereford Beefstouw

Rabat

Få 25% rabat på maden søndag-torsdag. Oplys du er medlem af Ældre Sagen når du kommer og vis dit medlemskort når du skal betale. Rabatten kan ikke udbetales eller fratrækkes efterfølgende.

Afvigelse

Tilbuddet gælder ikke den 31. december.

Betingelser

Se betingelserne for Spis ude nederst på siden.

Bemærk

Rabatten kan ikke kombineres med andre tilbud, rabataftaler eller særarrangementer (fx menu-/selskabstilbud, hvor både mad og drikkevarer indgår) samt deres tilbud på søndagssteg.

Her kan du få tilbuddet

A Hereford Beefstouw, Aarhus C

Kannikegade 10-12

8000 Aarhus C

Velkommen til A Hereford Beefstouw i Aarhus

På A Hereford Beefstouw i Aarhus elsker de møre og saftige bøffer, der smelter på tungen i en lille eksplosion af velsmag. Har du det på samme måde? Så kom forbi det dejlige steakhouse på Kannikegade 10-12 i hjertet af Aarhus. Her står vores erfarne kokke klar bag den varme grill og sørger for lækre grillstriber og perfekt tilberedning af førsteklasses oksekød – samt lam, kylling, fisk og vegetarbøf. 

Foruden et udsøgt og kødfuldt måltid byder A Hereford Beefstouw i Aarhus også på en varm og stemningsfyldt atmosfære i de hyggelige lokaler i centrum af Aarhus. De blankpolerede kobberkedler og det sortmalede loft giver, i samspil med de velkendte egetræsborde og den åbne grill, deres steakhouse i Aarhus et helt særligt udtryk.    
  
Restauranten har ligget på Kannikegade siden foråret 2014, hvor A Hereford Beefstouw og Bryggeriet Sct. Clemens blev slået sammen til én restaurant i moderne og nyindrettede lokaler. Der er også indgang til restauranten direkte fra Åboulevarden, hvor vi har en lille, hyggelig terrasse.

A Hereford Beefstouw er ikke kun mad og vin af højeste kvalitet. Kunst og design er lige så vigtig en del af vores koncept. Vi samarbejder med anerkendte kunstnere med det formål at sikre et element af interessant og ikke mindst unik kunst og design på vores steakhouse i Aarhus.

Sådan får du tilbuddet

Du skal være medlem af Ældre Sagen for at benytte dig af tilbuddet.

Indtast venligst et gyldigt medlemsnummer
  • Bestil bord online her
  • Oplys du er medlem af Ældre Sagen

Er du ikke medlem af Ældre Sagen?

Bliv medlem og få gode tilbud

Betingelser du skal være opmærksom på, når du benytter dig af Spis ude

  1. Oplys du er medlem af Ældre Sagen når du kommer og vis dit medlemskort når du skal betale. Rabatten kan ikke udbetales eller fratrækkes efterfølgende.
  2. Ved personligt medlemskab gælder tilbuddet for kortholder og 3 gæster. Ved familiemedlemskab kan de 2 kortholdere tage 6 gæster med. Kortholdere skal deltage. 
  3. Rabatten gælder ikke ved selskaber over 4 personer ved personligt medlemskab og over 8 personer ved familiemedlemskab, heller ikke selvom flere medlemskort fremvises.
  4. Rabatten gælder ikke på drikkevarer eller Take-Away.
  5. Rabatten kan ikke kombineres med andre tilbud, rabataftaler, særlige dagstilbud.
  6. Regningen betales samlet og kan af hensyn til spisestedet ikke splittes mellem flere.