Rabat hos Dantaxi 4x48

Rabat

10% på taxameter-prisen i alle Dantaxis vogne over hele landet.

Tilbuddet

Tilbuddet gælder for kortholder (personligt- eller familiemedlemskab). Det er fint med andre medkørende passagerer, så længe kortholder betaler kørslen.

Bemærk

Du får kun rabatten hvis du før kørsel, fremviser gyldigt medlemskort, enten som fysisk medlemskort, eller ved at benytte det elektroniske medlemskort i Ældre Sagens Tilbudsapp.

Samarbejdspartner

Dantaxi 4x48

Bliv medlem

Er du ikke medlem af Ældre Sagen?
- så meld dig ind her

Info om partner

Dantaxi 4x48
Tlf.: 48 48 48 48
Web: Gå til hjemmesiden

Bestil din taxi

Ring på 4x48 for at bestille en vogn eller benyt Dantaxi's app.

Bemærk

Ved spørgsmål eller reklamationer rettes henvendelse til Dantaxi's reklamationsafdeling i dagtimerne på  tlf. 45 85 66 66 eller support@dantaxi.dk

Kom trygt ud og hjem med Dantaxi

Uanset om du bestiller via telefon, Dantaxi-appen eller prajer din taxi på gaden, får du 10 % rabat på taxameterprisen. 

Dantaxi er Danmarks største taxiselskab, som tilbyder taxikørsel i de fleste større byer og i mange landdistrikter. Bestiller du via deres taxa-app, kan du i udvalgte områder bestille en grøn taxi (el eller brint) som din foretrukne taxi. 

Brug Dantaxi til transport til oplevelser, lufthavnen, indkøb, familie- eller lægebesøg. Som et trygt og pålideligt alternativ til den øvrige offentlige transport. I alle vores taxier er der plads til fire passagerer, og vi råder over et antal vogne med plads helt op til otte passagerer. 

Alle Dantaxis chauffører er godkendte til at udføre personbefordring. Alle deres vogne er forsikrede og godkendt til taxi-kørsel. Alle taxier overvåges via vores GPS-system, og alle chauffører kører med uniform. Ved at køre med Dantaxi støtter du lokale taxivognmænd i dit nærområde.

Under Corona er alle Dantaxi-vogne blevet udstyret med afskærmning mellem for- og bagsæde. Der er håndsprit til både chauffører og passagerer, og din chauffør rengør kontaktflader efter hver tur.

Sådan fungerer rabatten

Rabatten gives på taxameter-prisen i alle Dantaxis vogne over hele landet. Der gives rabat på alle dage og på alle tidspunkter. Der gives ikke rabat på afgift for kørsel over betalingsanlæg og andre tillægsydelser. Rabatten kan ikke kombineres med andre rabattyper eller firmaaftaler.

Husk at du – før kørslen begynder – skal du fremvise gyldigt medlemskort (enten fysisk eller det elektroniske i Ældre Sagens Tilbudsapp).

Du kan også lægge dit Ældre Sagen-medlemskort ind i Dantaxi-appen. Så får du automatisk de 10 % rabat, når du bestiller via appen.

Sådan lægger du dit Ældre Sagen-medlemskort ind i Dantaxi-appen

  1. Download Dantaxi-appen i App Store her eller Google Play her
  2. Opret en bruger i Dantaxi-appen
  3. Tryk på ”Partnerskaber” i menuen
  4. Vælg Ældre Sagen
  5. Følg instruktionerne for at tilføje dit Ældre Sagen-medlemsnummer
  6. Når dit Ældre Sagen-medlemsnummer er registreret, kan du bestille en taxi i Dantaxi-appen og automatisk få 10 % rabat på turen.

Alle Dantaxis vogne er tydeligt mærket med logo og Dantaxi-navnet. Farver og bilmodeller kan variere.