Rabat hos Dantaxi 4x48

Rabat

10% på taxameter-prisen i alle Dantaxis vogne over hele landet.

Tilbuddet

Tilbuddet gælder for kortholder (personligt- eller familiemedlemskab). Det er fint med andre medkørende passagerer, så længe kortholder betaler kørslen.

Bemærk

Før kørsel, skal du fremvise gyldigt medlemskort, enten som fysisk medlemskort, eller ved at benytte det elektroniske medlemskort i Ældre Sagens Tilbudsapp.

Samarbejdspartner

Dantaxi 4x48

Bliv medlem

Er du ikke medlem af Ældre Sagen?
- så meld dig ind her

Info om partner

Dantaxi 4x48
Tlf.: 48 48 48 48
Web: Gå til hjemmesiden

Bestil din taxi

Ring på 4x48 for at bestille en vogn eller benyt Dantaxi's app.

Bemærk

Ved spørgsmål eller reklamationer rettes henvendelse til Dantaxi's reklamationsafdeling i dagtimerne på  tlf. 45 85 66 66 eller support@dantaxi.dk

Tag Dantaxi når du skal ud

Uanset om du bestiller via telefon, Dantaxi app'en eller prajer din taxi på gaden, får du 10 % rabat på taxameterprisen. Dantaxi er Danmarks store taxiselskab, som tilbyder taxikørsel i de fleste større byer og i mange landdistrikter. Bestiller du via deres taxa-app, kan du i udvalgte områder bestille en grøn taxi (el eller brint) som din foretrukne taxi. 

Brug Dantaxi til transport til oplevelser, lufthavnen, indkøb, familie- eller lægebesøg. Som et trygt og pålideligt alternativ til den øvrige offentlige transport. I alle vores taxier er der plads til fire passagerer og vi råder over et antal vogne med plads helt op til otte passagerer. 

Alle Dantaxi's chauffører er godkendte til at udføre personbefordring. Alle deres vogne er forsikrede og godkendt til taxi-kørsel. Alle taxier overvåges via vores GPS-system. Alle chauffører kører med uniform. Ved at køre med Dantaxi støtter du lokale taxivognmænd i dit nærområde. 

Sådan fungerer rabatten

Rabatten gives på taxameter-prisen i alle Dantaxis vogne over hele landet. Der gives rabat på alle dage og på alle tidspunkter.  Der gives ikke rabat på afgift for kørsel over betalingsanlæg og andre tillægsydelser. Rabatten kan ikke kombineres med andre rabattyper eller firmaaftaler.
Hvis store vogne med plads til 5-8 passagerer er tilgængelige gives der også 10% rabat på denne type kørsler.  Alle Dantaxis vogne er tydeligt mærket med logo og Dantaxi-navnet. Farver og bilmodeller kan variere.