Ophold på Comwell Holte

Ankomst

Tilbuddet er gældende med ankomst fredag til søndag i hele 2020-2021 samt udvalgte ferieperioder.

Du kan gøre brug af tilbuddet ved at booke online, på telefon eller gå ind fra gaden. Ved brug af telefon eller ’walk-in’ er det vigtigt, at du oplyser, at du er medlem af Ældre Sagen således, at de 20% bliver fratrukket regningen.

Rabat

20% på overnatninger. Inkluderer værelse og morgenmad. Gælder ikke på diverse pakkeophold og kan ikke kombineres med andre rabatter eller rabataftaler.

Bemærk

Vis dit gyldige Ældre Sagen medlemskort ved ankomst.

Samarbejdspartner

Comwell Hotels

Vis tilbud på kort

Bliv medlem

Er du ikke medlem af Ældre Sagen?
- så meld dig ind her

Info om partner

Comwell Hotels
Tlf.: 70 27 42 74
Web: Gå til hjemmesiden

Kontakt Comwell Holte

Comwell Holte

Kongevejen 495A, 2840 Holte

Bestilling per telefon  45 47 74 00
Mail: hotel.holte@comwell.dk

Rabat på overnatning på Comwell Holte

Når du træder ind på hotellet vil du fornemme den imødekommende atmosfære. Målet for hotellet er altid at være på forkant med gæsternes ønsker.

Den skønne beliggenhed, pejsebaren, restaurant 'Brasseriet' og den store terrasse gør Comwell Holte til et attraktivt sted at bo og opholde sig.

Hos Comwell Holte holder vi på, at gode råvarer både kan smages og fornemmes. Vores dygtige køkkenchef er en ildsjæl, som holder fast i gamle traditioner for god kogekunst - tilsat forfriskende strejf af nutidens tendenser. Derfor bliver al vores mad tilberedt helt fra grunden af - lige fra friskbagt brød til den varmrøgede ørred. Det giver mad, der vækker og glæder sanserne.

I prisen er inkluderet

  • Overnatning i delt dobbeltværelse.
  • Stor, lækker morgenbuffet.