Bliv medlem
Søg på www.aeldresagen.dk

Museum Sønderjylland - Besøg Kunstmuseet Tønder

Kunstmuseet i Tønder har hjemme i den nyeste del af bygningskomplekset med store, lyse udstillingssale, der imponerer de fleste. Få 10% rabat på entréen. Entrébilletten gælder også til Kulturhistorie i Tønder.

Samarbejdspartner

Museum Sønderjylland

Rabat

Få 10% rabat pr. person på entréen på Kunstmuseet i Tønder.

Bemærk

Gælder for kortholder, ved familiemedlemskab for begge navne skrevet på kortet.

Vis på kort

Tønder
Vis tilbud på kort

Kunstmuseet i Tønder

Det prisvindende kunstmuseum har hjemme i den nyeste del af bygningskomplekset med store, lyse udstillingssale, der imponerer de fleste.

Dansk og nordisk kunst

Oplev skiftende udstillinger af dansk og nordisk kunst fra det 20. og 21. århundrede, når museet fokuserer på de nordiske træk i kunsthistorien og viser nye sider af både kendte og mindre kendte kunstneres værker. Mødet mellem den nordiske kunst og de sanselige omgivelser skaber en kunstoplevelse i international klasse.

Glem ikke at besøge Vandtårnet med udstillingen af den sønderjyske møbeldesigner Hans J. Wegners værker. Sæt dig i stolene og mærk med din egen krop, hvorfor Wegner og hans stole er kendt i hele verden. Fra Vandtårnet kan du nyde udsigten, og så har du helt sikkert samlet appetit til en tur i museets café.  Læs mere om Kunstmuseet i Tønder her

Sådan får du tilbuddet

Du skal være medlem af Ældre Sagen for at benytte dig af tilbuddet.

Indtast venligst et gyldigt medlemsnummer
  • Billetter købes på museet
  • Vis dit gyldige medlemskort når du køber billetter

Er du ikke medlem af Ældre Sagen?

Bliv medlem