Besøg Gram Lergrav

Medlemspris

50 kr. pr. person. Rabatten fratrækkes ved køb af billetter.

Tilbuddet

Gælder for kortholder, ved familiemedlemskab for begge personer skrevet på kortet.

Rabat

20% pr. person. Vis dit gyldige Ældre Sagens medlemskort når du køber billetter.

Samarbejdspartner

Museum Sønderjylland

Vis tilbud på kort

Bliv medlem

Er du ikke medlem af Ældre Sagen?
- så meld dig ind her

 

Info om partner

Museum Sønderjylland
Web: Gå til hjemmesiden

Besøg Gram Lergrav

Gram Lergrav – Palæontologi
Lergravsvej 2
6510 Gram
Tlf. 65 37 08 06

Entrebilletter købes på museet.

Besøg det naturhistoriske museum i Gram, hvor du selv kan grave fossiler frem, som du må tage med hjem. Du får 20% rabat på entrebilletten som medlem af Ældre Sagen.

Gram Lergrav – Palæontologi

I Gram Lergrav og det tilknyttede museum kan du helt håndgribeligt opleve den fantastisk spændende og vigtige historie om livets udvikling. For 10 mio. år siden var området dækket af Gram Hav, og i dag kan du selv grave efter fossiler, som beretter om en af de vigtigste perioder i Jordens udviklingshistorie.

Her blev der fundet enestående hvalfossiler og en tand fra en enorm 18 meter lang haj, der engang gjorde Gramhavet usikkert. Både du og dine børn kan blive fossiljægere og finde hajtænder eller muslingeskaller! I udstillingen kan I lære mere om jeres fund og Gramhavet og tanke op i caféen. Gram Lergrav er særdeles velegnet til et besøg for hele familien. 

Husk dine gummistøvler, når du går direkte ned til den gamle havbund i museets lergrav, hvor forstenede rovsnegle, krabber og hajtænder venter på at se dagens lys for første gang i 10 millioner år. Kom og bliv klogere, mens du får jord under neglene.