Holmegaard Værk

Medlemspris

115 kr. pr. person for entrebillet normalpris 160 kr. Gælder både onlinebilletter og køb af billetter ved indgangen.

Parkering ved museet

Der er parkering tæt på museet. Husk parkeringsbillet som du nemt og enkelt kan trække via easypark app eller købe i receptionen på Holmegaard Værk.

Bemærk

Rabatten gælder for kortholder, ved familiemedlemskab gælder det begge personer på kortet.

Tilbuddet

Gælder hele åbningstiden - hele året.

Besøg museet

Holmegaard Værk
Glasværksvej 55, Fensmark
4684 Holmegaard

Samarbejdspartner

Holmegaard Værk
Holmegaard

Vis tilbud på kort

Tilbud på e-mail

Få Nyt fra Ældre Sagen med udvalgte tilbud
Tilmeld nyhedsbrev her

Info om partner

Holmegaard Værk
Glasværksvej 55, 4684 Holmegaard
Tlf.: 70 70 12 36
E-mail: Holmegaard@museerne.dk
Web: Gå til hjemmesiden

Ny udstilling:

Jim Lyngvild - SOLO, som er åben i perioden 13/5-31/12-2021.

Oplev Jim Lyngvild SOLO - en særudstilling om storhedsvanvid, fortælleglæde og skabertrang. Jim Lyngvild er en moderne kunsthåndværker, der både er hovedet, hånden og hjertet i alle sine værker.

Alt i udstillingen er designet og skabt af Lyngvild selv – lige fra kjoler og smykker til skulpturer, fotografier og en helt ny serie af glas, du også kan købe med hjem. Du kan sige, hvad du vil, om Jim Lyngvild, men han er altid nede på jorden. Bare ikke denne jord.

Om Holmegaard Værk

Mød designmastodonterne bag Holmegaard og Kähler og få ny indsigt i historierne bag den verdenskendte samling.

Holmegaard Værk - en fusion mellem fortid og fremtid - et sted fyldt med stemningsmættede stunder, et skær af stjernestøv, landets dygtigste design- og kunsthåndværkere, har endeligt slået dørene op og byder hjerteligt velkommen til store som små med hang til dansk moderne glas og keramik, kunst og design, håndværk samt historie.

Holmegaard Værk er Danmarks nye hot spot for kunsthåndværk og tradition – her i smukke omgivelser pustes der nyt liv i det gode gamle glashåndværk.  I de smukke Sydsjællandske omgivelser ved kanten af Holmegaard Mose løftes den gamle danske glasdesigntradition til et nyt niveau, hvor glasdesign fra en svunden tid formidles som inspiration for fremtidens kunsthåndværkere. 

Holmegaard Værk er i sandhed et besøg værd for alle der ønsker eller søger en sanserig, oplevelsesrig samt betagende beruselse af glas, keramik og design. Få historien om ikoniske designere som Per Lütken, Jacob E. Bang og Torben Jørgensen, iagttag de arbejdende glaskunstnere, og deltag selv i skabelsen ved at puste, dreje, forme og forvandle materialet til en levende genstand i Holmegaard Værks værksteder.

Nyd Holmegaard Værks store tilløbsstykke en prøvesamling med flere end 42.000 unikke Holmegaard-glas samlet på et sted. Lad dig forføre af mere end 6000 Kähler genstande og kunstværker i glas af bl.a. Per Kirkeby, Peter Brandes, Robert Jacobsen, Knud Odde, som kan tage pusten fra en hver.

Forbered dig på at få sat alle sanser i spil, når du besøger Holmegaard Værk – vi glæder os til at invitere jer indenfor. SÅ kridt skoene og gør jer parat til en ny spektakulær, unik oplevelsesrig museums verden i glaskunsten og keramikkens tegn godt krydret med gastronomi, natur og kulturhistoriske oplevelser.