Besøg Museum for papirkunst

Medlemspris

70 kr. pr. person ved køb af entrébillet. Normalpris 80 kr.

Tilbuddet

Gælder i hele åbningstiden. Se mere under praktisk information. 

Rabat

10 kr. pr. person. Rabatten er fratrukket medlemsprisen.

Rabatten

Rabatten gælder for kortholder og ved familiemedlemskab for begge navne på kortet.

Samarbejdspartner

Museum for Papirkunst

Vis tilbud på kort

Bliv medlem

Er du ikke medlem af Ældre Sagen?
- så meld dig ind her

 

Tilbud på e-mail

Få Nyt fra Ældre Sagen med udvalgte tilbud
Tilmeld nyhedsbrev her

Info om partner

Museum for Papirkunst
Ilsigvej 2, 9492 Blokhus
Tlf.: 60 12 94 92
E-mail: info@museumforpapirkunst.dk
Web: Gå til hjemmesiden

Billetter

Købes i museets reception. For at opnå rabatten skal du vise dit gyldige Ældre Sagen medlemskort, enten dit fysiske medlemskort, eller vis det i Ældre Sagens tilbuds app.

Glem tiden for et øjeblik, og træd ind i dansk-norske Bit Vejles fascinerende og forunderlige verden af papir. den verdensberømte psaligraf har samlet et bredt udvalg af imponerende værker som hun har skabt med sin broderisaks igennem de sidste 30 år.

Museum for Papirkunst

Museum for Papirkunst er det eneste kunstmuseum i Norden, der har papiret som omdrejningspunkt. Oplev papirkunst i verdensklasse i museets kerneudstilling og skiftende særudstillinger. Udstillingens forskellige værker er skabt af kunstnere fra både ind- og udland, som skaber papirkunst på hver deres unikke måde.

Slow art

Slow art tager tid – både at udføre og iagttage. Papirkunst er fordybelsens kunstform – glem tid og sted, og mærk roen sænke sig, når du træder ind i papirets fascinerende univers.

Museumsbutik, café og papirværksted

Nyd en kop kaffe og en papirpyntet kage i vores hyggelige café, her serveres også frisklavet frokost. Tag børnebørnene med i museets papirværksted og brug nogle hyggelige timer med silhuetbilleder, papirklip, origami eller decoupage. Slip kreativiteten løs mens I selv udforsker papiret som materiale. I museumsbutikken finder I unikke gaveideer, papirklipdesigns og gør-det-selv projekter.