Søg på www.aeldresagen.dk
Logo

Hjemmelavede måltider leveret til døren

Hos Det Danske Madhus laver de velsmagende mad, der passer dine smagsløg og sørger samtidig for at bringe maden til dig. Bestil dine livretter, varm, anret og nyd duften af god mad på under 5 minutter. Du får 15% rabat hos Det danske Madhus, som medlem af Ældre Sagen.

Samarbejdspartner

Det Danske Madhus

Rabat

Få 15% rabat på alt i webshoppen. Mindste køb er 200 kr. (normalpriser). Mulighed for oprettelse af abonnement til levering ugentligt, hver 14. dag eller månedligt.

Gratis levering

Levering til hele fastlandet og brofaste øer.

Færdige hjemmelavede måltider leveret til døren 

Vælg mellem forskellige retter. Mulighed for oprettelse af abonnement til levering ugentligt, hver 14. dag eller månedligt.

Bemærk

Rabatten gælder for private kunder, når du bestiller online. Rabatten gælder ikke, hvis du er visiteret til en madordning gennem din kommune.

Velsmagende, hjemmelavede måltider 

Med udgangspunkt i klassiske danske retter, vegetariske oplevelser og afstikkere til sikre hits fra resten af verden, byder Det Danske Madhus på et alsidigt menukort. På den måde kan du vælge præcis den mad, der passer til dine smagsløg og ernæringsbehov.

Spar tid i hverdagen og få maden leveret klar til opvarmning

Det Danske Madhus er madglæde på hjul: Hjemmelavet velsmagende hverdagsmad til dig, der sætter pris på et veltilberedt måltid - til dig, der har andet at bruge din hverdag på - og til dig, der har særlige krav til dine måltider. Med kernekompetence indenfor ernæringsrigtige og velsmagende færdigtilberedte måltider og ernæringsprofessionel rådgivning, hjælper Det Danske Madhus ældre og mennesker med særlige kostbehov, til øget sundhed og livskvalitet.

Det Danske Madhus sætter en ære i at lave dejlig mad til dig, uanset om du leder efter en nem måltidsløsning til en eller flere dage i ugen.
Hos Det Danske Madhus skal måltiderne være noget, du glæder dig til i hverdagen, for det er deres mission at lave mad, der gør dig glad. God mad er en del af et godt liv, og Det Danske Madhus glæder sig til at være en del af dit.

Bestil nemt på webshoppen og ring til Det Danske Madhus' kundeservice på 70 70 26 46, hvis de skal sørge for, at du får lige præcis den mad, du har brug for.

Læs mere om dine bestillingsmuligheder her: www.detdanskemadhus.dk/kundeservice-private  

Sådan får du tilbuddet

Indtast dit medlemsnummer i Ældre Sagen, og få adgang til tilbuddet.

Indtast venligst et gyldigt medlemsnummer

Kontaktoplysninger

Telefon: 70 70 26 46
E-mail: kundeservice@ddm.dk

Er du ikke medlem af Ældre Sagen?

Bliv medlem og få gode tilbud