Bliv medlem
Søg på www.aeldresagen.dk

Færdiglavede måltider leveret til døren

Det Danske Madhus har gjort det nemt for dig, de leverer nemlig komplette, færdiglavede måltider. Koncept er enkelt og passer til både små og store husstande. Du skal bare varme maden, anrette den og så er det spisetid - på under 5 minutter. Få 15% rabat som medlem af Ældre Sagen.

Samarbejdspartner

Det Danske Madhus

Rabat

15% på alt i webshoppen. Mindste køb er 200 kr. (normalpriser). Rabatten kan ikke kombineres med andre tilbud og rabatter.

Gratis levering

Levering til hele fastlandet og brofaste øer.

Færdige hjemmelavede måltider leveret til døren 

Vælg mellem forskellige retter. Mulighed for oprettelse af abonnement til levering ugentligt, hver 14. dag eller månedligt.

Bemærk

Rabatten gælder for private kunder, når du bestiller online.

Rabatten gælder ikke, hvis du er visiteret til en madordning gennem din kommune.

Spar tid i hverdagen og få maden leveret lige til døren

Det Danske Madhus leverer komplette, færdiglavede måltider. Koncept er enkelt og passer til både små og store husstande. Du skal bare varme maden, anrette den og servere den - så er det spisetid på under 5 minutter.

Det Danske Madhus er madglæde på hjul: Hjemmelavet hverdagsmad til dig, der sætter pris på et veltilberedt måltid - til dig, der har andet at bruge din hverdag på - og til dig, der har særlige krav til dine måltider.

Med udgangspunkt i klassiske danske retter, vegetariske oplevelser og afstikkere til sikre hits fra resten af verden, byder de på et alsidigt menukort, så du kan vælge præcis den mad, der passer til dine smagsløg og dine ernæringsbehov.

Hos Det Danske Madhus skal måltiderne være noget, du glæder dig til i hverdagen, for det er deres mission at lave mad, der gør dig glad. God mad er en del af et godt liv, og Det Danske Madhus glæder sig til at være en del af dit.

Se alle medlemstilbud i kategorien Mad, vin og lækkerier

Sådan får du tilbuddet

Indtast dit medlemsnummer i Ældre Sagen, og få adgang til tilbuddet.

Indtast venligst et gyldigt medlemsnummer

Kontaktoplysninger

Telefon: 70 70 26 46
E-mail: kundeservice@ddm.dk

Er du ikke medlem af Ældre Sagen?

Bliv medlem