Søg på www.aeldresagen.dk
Logo

Påske på Lüneburger Heide med Vikingbus Rejser

Nyd påsken 2024 i Tyskland, hvor I blandt andet besøger den historiske by Lüneburg og byen Celle. Rejsen er for enlige, der ønsker fællesskabet og gerne vil opleve sammen med andre. Book her og spar 600 kr.

Samarbejdspartner

Vikingbus Rejser

Rabat

Spar 600 kr. pr. person. Rabatten er fratrukket medlemsprisen.

 

Medlemspris

4.699 kr. pr. person i enkeltværelse. Normalpris 5.299 kr.

 

Afrejse:

Den 28. marts 2024. Hjemkomst: 1. april 2024.
 

Opsamling Sjælland:

København (DGI-Byen), Glostrup, Høje Taastrup, Roskilde, Ringsted og Slagelse
 

Opsamling Fyn:

Nyborg og Odense
 

Opsamling Jylland:

Aalborg, Haverslev, Randers, Aarhus, Skanderborg, Vejle, Fredericia, Kolding og Rødekro
 

Rejsen inkluderer

 • Busturen i 4**** turistbus
 • 4 x overnatninger i enkeltværelse
 • 4 x morgenmad
 • 4 x aftensmad
 • 3 x frokost
 • Hestevognstur på Lüneburger Heide
 • Besøg og byvandring i Celle
 • Besøg og byvandring i Lüneburg
 • Besøg på Hundertwasser-Bahnhof i Uelzen
 • Dansk rejseleder
 • Gebyr til Rejsegarantifonden 

Velkommen til Ferie Alene – Påske på Lüneburger Heide, 5 dage

Ta’ med på denne unikke busrejse, hvor du sammen med andre, der også rejser alene, kan nyde påskeferien på Lüneburger Heide. Ophold på Hotel Park Soltau, hvor man bliver indkvarteret i sit eget enkeltværelse – helt uden tillæg.

1. dag: Udrejse – frokost i Nordtyskland 

Opsamling på Sjælland, Fyn og i Jylland. Når alle er samlet i hovedbussen, sætter I kurs mod Tyskland. Undervejs nydes en god frokost. Turen fortsætter sydpå til hotellet på Lüneburger Heide, tæt på byen Soltau. Aftensmaden på hotellet.

2. dag: Hestevognstur på Lüneburger Heide - Bergen-Belsen 

Morgenmad på hotellet. I dag skal I opleve heden fra hestevogn. Her venter en storslået tur gennem det fantastiske hedelandskab med smeltevandsdale dannet i istiden og moræner. I køres gennem hede-, mose- og skovområder. Her er lyng og enebærbuskads langs vejene i det fredede område. Fælles frokost på Lüneburger Heide.

Om eftermiddagen er der mulighed for at besøge den tidl. KZ-lejr Bergen-Belsen, som huskes særligt for de ualmindeligt grufulde vilkår i de sidste måneder af Anden Verdenskrig. Der er også mulighed for at slappe af på hotellet, hvor der både er indendørs swimmingpool samt keglebaner.
Aftensmad på hotellet. 

3. dag: Oplevelser i Celle

Morgenmad på hotellet. Udflugt til byen Celle, hvor I først skal på en byrundtur til fods i den historiske bydel. Her findes snesevis af romantiske bindingsværkshuse, mange med smukke træudskæringer – blandt andet det næsten 500 år gamle Hoppener Haus i hele seks etager. Desuden besøges slottet, hvor den danske dronning Caroline Mathilde boede de sidste år af sit liv. Her endte hun sine dage blot 24 år gammel, landsforvist og uønsket i Danmark efter affæren med Struensee.

Frokost denne dag er på egen hånd, hvorefter der er tid til selv at udforske byen. Tilbage på hotellet, med tid til hygge og afslapning inden aftensmaden nydes.

4. dag: Lüneburg - Hundertwasser-Bahnhof 

Først til den historiske by Lüneburg, som I oplever på en byvandring. Byen er mere end 1.000 år gammel og er en af de smukkeste Nordtysklands byer. Tilbage i middelalderen kom Lüneburg på landkortet takket være handelen med "det hvide guld", salt, som også gjorde, at byen fik status som Hansestad. Videre til Hundertwasser-Bahnhof i Uelzen, som den kendte arkitekt og maler Hundertwasser har sørget for en fantastisk udsmykning, med et utraditionelt farvevalg til et af de allersidste værker, han udførte. Aftensmad på hotellet. 

5. dag: Hjemrejse

Efter morgenmaden forlades Hotel Park Soltau for denne gang. Herefter sætter bussen kurs mod Danmark, med frokostpause i Nordtyskland. Videre til jeres hjembyer, med forventet hjemkomst i løbet af aftenen – efter nogle dejlige påskedage på Lüneburger Heide.

Sådan får du tilbuddet

Du skal være medlem af Ældre Sagen for at benytte dig af tilbuddet.

Indtast venligst et gyldigt medlemsnummer
 • Ved bestilling oplys rabatkoden ÆS-ALENE
 • Bestil rejsen til Lüneburger Heide online
 • Ring til Vikingbus Rejser for bestilling, træffes mandag til fredag: kl. 09.00 – 15.00.
 • Oplys du er medlem af Ældre Sagen og dit medlemsnummer 

Kontaktoplysninger

Telefon: 70 20 18 47

Er du ikke medlem af Ældre Sagen?

Bliv medlem og få gode tilbud