Vilde oplevelser hos Ree Park Safari

Rabat

50% på entréen for 1 barn ifølge med et fuldbetalende medlem af Ældre Sagen. Ved familiemedlemskab gælder det tilbuddet for 2 børnebørn.

Billetter

Købes ved indgangen, klik på sådan får du rabat for yderligere information.

Samarbejdspartner

Ree Park Safari
Ebeltoft

Vis tilbud på kort

Bliv medlem

Er du ikke medlem af Ældre Sagen?
- så meld dig ind her

Info om partner

Ree Park Safari
Stubbe Søvej 15, 8400 Ebeltoft
Tlf.: 86 33 61 50
Web: Gå til hjemmesiden

Bemærk

Billetterne købes ved indgangen mod fremvisning af gyldigt medlemskort. 

Åbningstider

Vilde oplevelser tæt på alverdens dyr

Tag til Ree Park Safari og få et uforglemmelig besøg i dyrenes magiske verden. Djurslands store safaripark byder på vilde oplevelser og aktiviteter blandt dyr fra eksotiske verdensdele.
 
Tag med på en Landrover Safari, hvor du kører rundt blandt de mange afrikanske dyr på savannen. Eller tag Amerika Expressen ud over den nordamerikanske prærie, hvor de store amerikanske bisoner, de sjove sortbjørne og de frække arktiske ulve kommer tæt på, når du kører forbi. 
Dyrene kommer ekstra tæt på ved fodringstid. Her kan du bl.a. opleve Danmarks eneste geparder jage frokosten, eller se de mange sjove aber flokkes om føden.

Børnene vil elske en ridetur på én af parkens store kameler, og på legepladsen er der mulighed for at brænde krudtet af – under overvågning af de stribede Sumatra tigre, der bor lige ved siden af. Du kan også komme helt tæt på og røre alle dyrene på Farmen. Her kan du klappe og kæle med kyllinger, svenske minigrise, geder og æsler. 

På turen rundt i parken møder du dyr fra fire verdensdele, og flere af dem er udryddelsestruede. Et besøg i Ree Park Safari støtter parkens arbejde for bevarelse af dyrene og naturen.