Søg på www.aeldresagen.dk
Logo

Elcykler og cykler

Cyklen er et populært transportmiddel i hverdagen såvel som på ferien. Om du er på udkig efter en elcykel, mountainbike, almindelig cykel eller en børnecykel til dit barn eller barnebarn, kan du som medlem af Ældre Sagen få rabat på din nye cykel, når du køber den gennem vores samarbejdspartnere.

 

Rabat på cykler med og uden el

Fri BikeShop er en landsdækkende cykelbutik med mere end 100 lokale butikker og et bredt sortiment af cykler med og uden el. Fri BikeShop sælger flere slags elcykler – heriblandt klassiske elcykler, el-ladcykler og el-mountainbikes – fra populære mærker som Batavus, Kildemoes og Winther. Blandt deres sortiment af cykler finder du f.eks. elcyklen Razer E-Go Limited, som har vundet Forbrugerrådet Tænk's ”Bedst i test” (Juni 2023). 

Som medlem af Ældre Sagen kan du også få rabat på udvalgte cykler uden el hos Fri Bikeshop – heriblandt mountainbikes, racercykler, damecykler og børnecykler, hvis du er på udkig efter en cykel til dit barn eller barnebarn. Tilbuddet gælder også tilbehør og serviceaftaler til din nye cykel. 

Læs mere om vores tilbud fra Fri BikeShop 

Herrecykel og damecykel - kan købes med rabat hos Free BikeShop

Design Cykler: 30 års ekspertise og gratis levering 

Design Cykler har mere end 30 års erfaring inden for cykelbranchen og 12 butikker rundt omkring i landet – heriblandt i Odense, Esbjerg, Aarhus og Brøndby. Design Cykler forhandler alt fra citybikes til klassiske herre- og damecykler, mountainbikes og elcykler samt et stort udvalg af cykeltøj og cykeldele fra kendte mærker. 

Design Cykler bygger deres egne cykler, men sælger også cykler fra populære mærker som:

  • Kildemoes
  • Gazelle
  • Giant med og uden el.

Alle cykler er 100% samlet og køreklar ved køb. Som medlem af Ældre Sagen får du 12% rabat på den vejledende pris på alle varer undtaget service- og reparationsaftaler samt cargobikes og dertilhørende tilbehør. 

Læs mere om Ældre Sagens samarbejde og din rabat på cykler fra Design Cykler
Dame elcykel fra Gazelle - kan købes med rabat hos Design Cykler

Er du ikke allerede medlem?

For at gøre brug af Ældre Sagens tilbud, skal du være medlem af Ældre Sagen. Så er du ikke allerede medlem så meld dig ind og få Ældre Sagen rabat

 

 Se alle tilbud i kategorien Bil og transport

Sidst opdateret 21.03.2024