Søg på www.aeldresagen.dk
Logo

Rejser og ture

829: Juleshopping i London

Rejsen er i samarbejde med Panter rejser, som vil fremsende et girokort når du er tilmeldt. Prisen er Kr. 5.950. Tilmelding foretages på hjemmesiden: Ældresagen.dk/sønderborg-sundeved. Yderligere oplysninger ved Henning Jepsen, tlf. 20 14 11 57 eller pr. mail Henning.jepsen@outlook.com.

Tilmeldingsfrist 01.09.2024 kl. 23.00
Tilmeld

Lokalafdeling

Sønderborg-Sundeved

Hvem

Kun for medlemmer

Pris medlemmer

Der sendes et girokort efter tilmelding

Hvornår

Startdato: 29.11.2024 kl. 09.00
Slutdato: 02.12.2024 kl. 23.55

Mødested

Bustransport fra Ringriderpladsen

Beskrivelse

London tilbyder noget for alle. Byen er et mekka for show, musical og teaterentusiaster. Historiske bygninger, kirker, spændende museer, imponerende slotte med smukke parker – det hele findes i London. Især i julemåneden er London et besøg værd. Byen er pakket ind i den smukkeste julebelysning, og du må ikke snyde dig selv for at besøge det fashionable stormagasin Harrods, hvis juleudsmykning slår alt.

1. dag: Afrejse til London

Du mødes med vores rejseleder i Billund Lufthavn og flyver direkte til London Stansted med Ryanair. Her venter vores bus der kører dig til hotellet, hvor der er indkvartering.
2. dag: London på egen hånd og
Efter morgenbuffet er der en inspirerende byrundtur i bus gennem Londons mange spændende
kvarterer og forbi seværdigheder, som Houses of Parliament, Big Ben, 10 Downing Street, Tower of London, gåtur gennem charmerende St. James’s Park til Buckingham Palace, St. Paul’s Cathedral og meget mere. Resten af dagen er til egne oplevelser – Vores rejseleder er behjælpelig med gode råd.

3. dag: London på egen hånd

Der er mange muligheder for, hvad du kan opleve i dag. Besøg et af de mange gratis museer, som London er så berømt for, juleshopping på Oxford Street, eller besøg i stormagasinerne Harrods, hvis juleudsmykning vil feje benene væk under dig. London Eye giver en fantastisk udsigt over Themsen. Madame Tussauds eller Sherlock Holmes museet i Baker Street er også fremragende oplevelser.

4. dag: De sidste besøg og hjemrejse

Efter morgenmad er der tid til lidt shopping inden der midt på eftermiddagen er afgang mod lufthavnen, hvor vi flyver direkte hjem til Billund.
Hotel
Vi bor på det populære og velbeliggende 3* Royal National Hotel ved Russel Square, få meter fra undergrundstationen

Russel Square og busstop. Alle værelser med bad/toilet, TV og te/kaffe faciliteter. I gåafstand finder man British Museum, Trafalgar Square, markedet i Covent Garden, West End og kun kort vej til shoppinggaden Oxford Street. Morgenmaden er English Breakfast - en rigtig god begyndelse på dagen. Hotellet har endvidere egen restaurant.

Udrejse fra Billund til Standsted

13.35 – 14.15 Ryanair

Hjemrejse fra Standsted til Billund

18.45 – 21.15 Ryanair

Hold øje med hjemmesiden, for de sidste oplysninger.