Bliv medlem
Søg på www.aeldresagen.dk

Togrejse til Holland med Best Travel

Tulipan symfoni i Holland, tag med Best Travel og oplev Hollands smukke blomsterpark Keukenhof i foråret 2023. Som medlem af Ældre Sagen spare du 300 kr.

Samarbejdspartner

Best Travel

Medlemspris

Fra 5.695 kr. pr. person i delt dobbeltværelse. Spar 300 kr. Rabatten er fratrukket medlemsprisen.

Afrejse med tog fra Danmark

Den 29. marts, den 8. april: 6.495 kr.
Den 15. april, den 19. april, den 23. april: 5.695 kr.
Den 27. april, den 1. maj, den 5. maj: 5.695
Den 8. maj, den 12. maj: 5.695 kr.

Prisen inkluderer

  • Togrejse til Osnabrück t/r
  • Påstigning i København, Ringsted, Odense, Kolding og Padborg
  • Bustransfer til hotellet t/r
  • 4 nætter på godt hotel
  • 4 x morgenmad
  • 2 x middag
  • Udflugter ifølge program
  • Erfaren dansk rejseleder

Holland i blomster - togrejse med Best Travel

I foråret forvandles Holland til en symfoni af farverige blomster - en skønhed uden sidestykke. Med Best Travel rejser du klimavenligt med tog fra København gennem Tyskland og det sidste stykke med bus over grænsen til Holland. I bor godt, og kommer helt tæt på den eventyrlige blomsterverden i et sansebombardement af farver og dufte.

At besøge det lille tulipanland, er som at træde ind i et levende eventyr! En stor del af Holland ligger under havets overflade i et flodkryds, gennemskåret af kanaler - og med indsejling til Europas bagland fra Nordsøen. Gamle møller ligger spredt rundt omkring i det fabelagtige pandekage-landskab i naturskønne omgivelser. Romantiske gavlhuse ligger langs kanalerne.

At besøge Holland i forårsmånederne, er en oplevelse ud over det sædvanlige. Blomsterpragten er så dragende, at den tiltrækker besøgende fra hele verden. Der er god tid i den verdensberømte blomsterpark Keukenhof, der byder på et overflødighedshorn af 7 mio. blomster – og man kommer direkte ind i hjertet af Hollands blomsterindustri på auktionen i Aalsmeer. At stå på gangbroen og se ned over den enestående farvepragt er et syn, du sent vil glemme. På en spændende ekstraudflugt til IJsselmeer-søens højdepunkter, har du også mulighed, for at opleve et regnbuetæppe af blomstermarker - et tulipanshow i særklasse.

Amsterdam er blandt Europas smukkeste byer - som et katalog fyldt med flotte og velholdte huse. En verdensby i landsbystørrelse, der bedst opleves til fods, da den gamle bydel kun er 2,5 x 3 km. Som en lille oase ligger de smalle købmandshuse med pragtfulde gavle i arkitektonisk harmoni side og side langs byens unikke kanalsystem. De 7.000 fredede huse spejler sig smukt i kanalernes vand med kulørte husbåde. Ingen er i tvivl om, at Amsterdam engang var en af Europas førende handelsbyer.

Livet udfoldes på de hyggelige caféer, barer og stemningsfulde pladser. Her leves i fortovshøjde, og her får ordet ”hygge” en ekstra positiv betydning. Lyden af sporvognklokker. De mange cyklister, der glider forbi på de klassiske hollandske cykler med store ringeklokker. Læg også mærke til, hvordan hollænderne pynter døre, trapper og vinduer med blomster i glade farver. Hovedstaden byder på fantastiske museer bl.a. med kunstneriske mesterværker af Rembrandt og Van Gogh.

Sådan får du tilbuddet

Du skal være medlem af Ældre Sagen for at benytte dig af tilbuddet.

Indtast venligst et gyldigt medlemsnummer

Kontaktoplysninger

Telefon: 70 20 98 99

Er du ikke medlem af Ældre Sagen?

Bliv medlem