Bliv medlem
Søg på www.aeldresagen.dk

Rabat på svømmeudstyr

Watery ApS er en af de største svømmeforretning, og har alt i tøj og udstyr til åbent vand. De har alle de største brands, herunder Arena, Speedo, Aqua Sphere og mange flere.
Deres kundeservice har åbent alle ugens dage fra 8-22, og de kan både kontaktes pr. telefon, på mail og via livechat. Desuden også et stort showroom i Horsens, hvor alle er velkomne, og hvor varer købes og afhentes.

Samarbejdspartner

Watery

Rabat

Fra 5% til 20% rabat på alle varer.

Du får

20% på alle WATERY produkter, undtagen paddleboards. 10% rabat på alle normalpris varer, undtagen paddleboards. 5% rabat på alle nedsatte varer og tilbud samt paddleboards.

Bemærk

Det er desværre ikke muligt at benytte flere rabatkoder på en gang. Ønsker du at benytte flere koder, skal du derfor opdele dit køb i flere ordrer.

Fragt

Gratis fragt ved køb over 599 kr. 1-2 dages levering. 365 dages gratis ombytning. Du kan også afhente dine varer i deres showroom i Horsens. 

Vis på kort

Horsens + Online
Vis tilbud på kort

Svømmeudstyr og badetøj til alle vandhunde

– uanset om du er konkurrencesvømmer, motionssvømmer, strandløve eller total nybegynder i vandet, så har Watery alt, hvad du skal bruge.

Du kan i dag finde Danmarks største udvalg af svømmeudstyr fra alle de kendte mærker som Speedo, TYR og Arena – noget deres +150.000 kunder siden opstarten i oktober 2016 sætter stor pris på. For nyligt har de også lanceret deres eget brand, som allerede er blevet et stort hit hos kunderne.

Bag shoppen står Daniel Johannesen, cheftræner for #TeamWatery. Han blev i 2018 kåret som "Årets Ener" af Foreningen for Dansk Internethandel, har vundet en række andre priser og er tidl. elitesvømmer gennem 10 år.

Det dygtige kundeservice-team står klar til at hjælpe og rådgive dig mandag til fredag fra kl. 8:00-17:00, så du er sikker på, at du får de helt rette produkter, der forbedrer netop din svømning eller gør den næste tur til stranden lidt sjovere.

Online svømmebutik med tre principper

  1. De vil have de billigste priser. Læs mere om deres prismatch her
  2. De vil give dig en service- og kundeoplevelse udover det sædvanlige. Se vores Trustpilot-score her
  3. De vil give dig den mest kvalificerede rådgivning om svømning til dig. Se hvilke varer de anbefaler her

Sådan får du tilbuddet

Du skal være medlem af Ældre Sagen for at benytte dig af tilbuddet.

Indtast venligst et gyldigt medlemsnummer
  • Rabatkode på 20% rabat på WATERY produkter AS-WATERY20
  • Rabatkode på 10% rabat på alle ikke-i-forvejen-nedsatte varer AS-WATERY10
  • Rabatkode på 5% rabat på alle i forvejen nedsatte varer AS-WATERY5 
  • Klik her for at gå til webshop

Kontaktoplysninger

Telefon: 71 74 71 94
E-mail: support@watery.dk

Er du ikke medlem af Ældre Sagen?

Bliv medlem