Storebælt Sinatur Hotel & Konference

Tilbuddet

Kan ikke kombineres med øvrige tilbud og kan ikke anvendes i restauranten eller i forbindelse med selskaber og møder/konferencer.

Bemærk

Forbehold for udsolgte perioder samt lukkedage (fx mellem jul og nytår).
I resten af 2020 tages der forbehold for, at der kan være begrænset antal værelser pr. dag. med Ældre Sagens rabat.

Rabat

25% på overnatninger og weekendophold

Ankomst

Alle dage til og med 31. december 2020.

Samarbejdspartner

Sinatur Hotel & Konference

Vis tilbud på kort

Bliv medlem

Er du ikke medlem af Ældre Sagen?
- så meld dig ind her

Info om partner

Sinatur Hotel & Konference

Bestil dit ophold

Storebælt Sinatur Hotel & Konference
Østerøvej 121, 5800 Nyborg
Tlf. 65 31 40 02
E-mail: stc@sinatur.dk
 

Book dit ophold klik her

Rabatkode

For at benytte dig af tilbuddet, skal du indtaste rabatkoden: aeldresagen i rabatkodefeltet og dit medlemsnr. i kommentarfeltet, når du booker online.

Rabatkoden er personlig og må kun anvendes af dig som medlem. Du kan booke op til 2 værelser pr. ophold til medlemspris, men det er et krav, at du selv er med på opholdet. 

Er du forhindret i at booke online, eller har du spørgsmål, er du velkommen til at kontakte receptionen på hotellet på
tlf. eller mail.

 

Storebælt Sinatur Hotel & Konference ligger i Nyborg - smukt og ganske få meter fra strandkanten. Som medlem af Ældre Sagen får du 25% på dine overnatninger og weekendophold.

Storebælt Sinatur Hotel & Konference ligger i Nyborg, smukt og kun ganske få meter fra strandkanten og med direkte udsigt over Storebælt og den 17 kilometer lange bro, der forbinder landet. 

De naturskønne omgivelser giver et fantastisk lys inden døre og masser af muligheder for aktiviteter samt cykel- og gåture.  Hotellet guider dig gerne ud på de smukke stier i området og stiller cykler til rådighed. 

Bag hotellets store panoramavinduer gemmer der sig en hyggelig restaurant, hvor du kan nyde kulinariske oplevelser tilberedt af lokale og økologiske råvarer i sæson, mens du betragter bølgerne. Værelserne er lyse og moderne indrettet – og flere af dem har netop gennemgået en større renovering. 

Hotellet afholder en række forskellige arrangementer, foredrag, koncerter og meget mere, som du måske kan kombinere dit ophold med. 
Og glem nu ikke badetøjet, hvis du er frisk på et dyp i bølgen blå. De har altid en morgenkåbe klar til dig.