Frederiksdal Sinatur Hotel & Konference

Tilbuddet

Kan ikke kombineres med øvrige tilbud og kan ikke anvendes i restauranten eller i forbindelse med selskaber og møder/konferencer.

Bemærk

Forbehold for udsolgte perioder samt lukkedage (fx mellem jul og nytår).
I resten af 2020 tages der forbehold for, at der kan være begrænset antal værelser pr. dag. med Ældre Sagens rabat.

Rabat

25% på overnatning og weekendophold.

Ankomst

Alle dage til og med 31. december 2020.

Samarbejdspartner

Sinatur Hotel & Konference

Vis tilbud på kort

Bliv medlem

Er du ikke medlem af Ældre Sagen?
- så meld dig ind her

Info om partner

Sinatur Hotel & Konference

Bestil dit ophold

Book dit ophold hos

Frederiksdal Sinatur Hotel & Konference
Frederiksdalsvej 360, 2800 Lyngby
Tlf. 45 85 43 33
E-mail frederiksdal@sinatur.dk

Book dit ophold klik her

Rabatkode

For at benytte dig af tilbuddet, skal du indtaste rabatkoden: aeldresagen i rabatkodefeltet og dit medlemsnr. i kommentarfeltet, når du booker online.

Rabatkoden er personlig og må kun anvendes af dig som medlem. Du kan booke op til 2 værelser pr. ophold til medlemspris, men det er et krav, at du selv er med på opholdet. 

Er du forhindret i at booke online, eller har du spørgsmål, er du velkommen til at kontakte receptionen på hotellet på
tlf. eller mail.

 

Frederiksdal Sinatur Hotel & Konference ligger skønt ved Lyngby, tæt ved å, skov og sø, og der er noget kønt og beroligende at kigge på i alle retninger. Som medlem af Ældre Sagen får du 25% på overnatninger og weekendophold.

En perle mellem søerne

Frederiksdal er den perfekte destination, når du ønsker et ophold langt væk fra hverdagen, men tæt på byen. Frederiksdal er beliggende i naturskønne omgivelser mellem Furesøen og Bagsværd Sø og med direkte udsigt til Mølleåen, der løber lige ude foran vinduerne. Her du tæt på byen, men har beroligende og kønne naturomgivelser så langt øjet rækker. 

Frederiksdal emmer af god stemning. Uanset om du slår dig ned i vores hyggelige loungeområder med afdæmpet musik og økologisk kaffe/te inden for rækkevidde, eller du nyder en stille stund på værelset med smuk udsigt over Mølleåen og trækronerne. 

I restauranten kan du se frem til at nyde smagfuld gastronomi baseret på det bedste fra vores lokale producenter og naturen omkring os. Her er noget for enhver smag, og vi lægger os altid i selen for at give dig en god oplevelse. 

Får du lyst til at gå på opdagelse i naturen, guider de dig gerne ud på nogle smukke ruter og stiller både cykler, gummistøvler og paraplyer til rådighed på din tur.