Lydbøger og E-bøger fra Mofibo

Medlemspris

129 kr. kr. pr. måneder efter de 2 måneder gratis. Se hvordan under "Sådan gør du".

Medlemstilbud

Opret dig hos Mofibo og få de 2 første måneder gratis. Tilbuddet skal senest tages i brug den 31.December 2021 og gælder kun for nye brugere. Gælder kun på "Unlimited" abonnementet.

Medlemspris efter de 2 mdr.

Se tilbuddet nederst på siden.

Opsigelse 

Du kan opsige dit gratis abonnement frem til dagen før det udløber.

Samarbejdspartner

Mofibo
Online

Bliv medlem

Er du ikke medlem af Ældre Sagen?
- så meld dig ind her

Info om partner

Få 2 mdr. gratis

Ønsker man 2 måneders gratis Mofibo, skal du taste dit gyldige Ældre Sagen medlemsnummer og følg linket.

Indtast venligst et gyldigt medlemsnummer

Abonnement

Ønsker du at gøre brug af rabatordningen med 3 måneders Mofibo til 299 kr. som et fast abonnement fremover, skal du gøre taste dit gyldige Ældre Sagen medlemsnummer og følge linket.

2 mdr. gratis abonnement hos Mofibo 

Med Mofibo kan du nyde tusindvis af gode historier. Mofibo er en abonnementstjeneste, hvor du kan streame e- og lydbøger direkte på din mobiltelefon og tablet. Når du har oprettet dig via vores link til Mofibo, kan du herefter downloade Mofibos app til din mobil eller tablet (iPhone og Android). Når appen er downloadet, kan du logge ind med din nye bruger.

Mofibo har bøger inden for alle genrer og samarbejder med alle de største forlag i både Danmark og i udlandet.
Hver eneste dag opdateres appen med nyt indhold og der er ingen begrænsning på, hvor mange bøger, man har lyst til at være i gang med på samme tid.

Man kan læse og lytte overalt, også på ferier i udlandet eller uden wi-fi.

Tilbud efter de to måneder

Mofibo koster 129 kr./måned og hvis ikke du selv opsiger Mofibo, inden din gratis prøveperiode udløber, fortsætter du som almindelig abonnent hos Mofibo.
Som medlem af Ældre Sagen har du dog mulighed for at tilmelde dig en rabatordning på Mofibo til 299 kr. som et fast abonnement, der bliver trukket hver tredje måned - det svarer til en månedspris på under 100 kr., hvilket er en besparelse på 23%.  Tilbuddet skal senest tages i brug den 31. december 2021.

OBS! Bemærk dog, at du selv skal sørge for at tilmelde dig denne rabatordning, da det ikke sker automatisk. Se under: "Sådan får du rabat" eller "Sådan gør du".