Bliv medlem
Søg på www.aeldresagen.dk
Logo

PAVA - Rustbeskyttelse og undervognsbehandling

Forlæng din bils levetid især i de hårde måneder. Med en undervognsbehandling sikrer du din bil længere levetid. Få 15% rabat hos udvalgte PAVA Centre som medlem af Ældre Sagen.

Samarbejdspartner

PAVA

Rabat

Få 15% på rustbeskyttelse af din bil. Rabatten er gældende ved bestilling direkte til PAVA Centret og rabatten kan ikke kombineres med andre tilbud, rabatter eller rabatordninger.

Udvalgte PAVA centre

Tilbuddet gælder hos udvalgte PAVA Centre.

Vis på kort

Flere steder
Vis adresse på kort

Rustbeskyttelse giver bilen længere levetid

Det danske klima er hårdt for din bil. Regn, fugt og sjap får sammen med de store mænger salt, der spredes på vejene, din bil til at ruste. Derfor er det en god idé at få rustbeskyttet din bil. En PAVA-behandlet bil giver mere glæde i hverdagen, den holder værdien i længere tid og nemmere at sælge senere til en god pris. Derfor skal du se en PAVA-behandling som en investering, der betaler sig i det lange løb. 

Få mere information og behandlingen

PAVA-behandlingen bliver udført grundigt af dygtige fagfolk, der ved hvor rusten angriber og gennemtærer, derfor kan PAVA beskytte din investering maksimalt. Prisen på en rustbeskyttelse afhænger af bilens mærke og model, så tag kontakt til dit nærmeste PAVA Center og hør nærmere herom.

Læs mere om rustbeskyttelse her

Levetidsgaranti

Med en PAVA-behandling har du mulighed for at få levetidsgaranti, hvis du er ejer af en personbil eller en gulpladebil, der anvendes privat. PAVA har tre forskellige levetidskategorier din bil kan blive en del af: Levetid Original+, Levetid Original og Levetid Special.

  • Levetid Original+: kræver, at din bil bliver rustbeskytter i dens første leveår og efterfølgende genbehandles hvert 3. år
  • Levetid Original: kræver, at du rustbeskytter din bil mens den er 13-36 måneder gammel, og genbehandler den hvert 2. år
  • Levetid Special: kræver, at du rustbehandler din bil første gang efter 37 måneder med en PAVA Special behandling

Sådan får du tilbuddet

Du skal være medlem af Ældre Sagen for at benytte dig af tilbuddet.

Indtast venligst et gyldigt medlemsnummer
  • Klik på vis tilbud på kort og find et PAVA center nær dig
  • Oplys, at du er medlem af Ældre Sagen når du booker tid, og vis dit gyldige Ældre Sagen medlemskort i centret

Er du ikke medlem af Ældre Sagen?

Bliv medlem