Bliv medlem
Søg på www.aeldresagen.dk

Restaurant Løkken Badehotel

På Restaurant Løkken Badehotel får du en autentisk oplevelse af traditionel dansk mad tilberedt så vidt muligt af lokale råvarer og et sprøjt af Vesterhav serveret i historiefortællende omgivelser.

Samarbejdspartner

Restaurant Løkken Badehotel

Rabat

Få 25% rabat på maden, mandag til torsdag. Oplys du er medlem af Ældre Sagen når du ankommer og fremvis dit gyldige medlemskort. Rabatten kan ikke udbetales eller fratrækkes efterfølgende.

Betingelser

Se betingelser for Spis ude nederst på siden

Bemærk

Tilbuddet gælder ikke fra 1. juni til 1. august og Restaurant Løkken Badehotel er lukket hele januar måned.

Vis på kort

Løkken
Vis tilbud på kort

Velkommen til Restaurant Løkken Badehotel

På Restaurant Løkken Badehotel får du en autentisk oplevelse af traditionel dansk mad tilberedt så vidt muligt af lokale råvarer og et sprøjt af Vesterhav serveret i historiefortællende omgivelser.

Om Restaurant Løkken Badehotel

På 18. år byder Michael Larsen velkommen til Restaurant Løkken Badehotel. Michael havde, før sin overtagelse af restauranten, 16 års erfaring som køkkenchef. Du kan møde Michael i restauranten sammen med sin stab af smilende og kompetente tjenere, som altid er klar til at tage imod dig.

I køkkenet agerer vores hold af dygtige kokke og elever. De sætter en stor ære i, at vores mad er tilberedt af friske lokale råvarer af høj kvalitet. Lige udenfor døren har vi det store skattekammer med fisk, og i klitten er der havtorn. I Vildmosen vokser de skønneste kartofler, og vi anvender så vidt muligt lokale grøntsager i sæsonen, f.eks. oste fra Sønderhaven Gårdmejeri samt Ingstrup Mejeri.

 
 

Sådan får du tilbuddet

Du skal være medlem af Ældre Sagen for at benytte dig af tilbuddet.

Indtast venligst et gyldigt medlemsnummer

Kontaktoplysninger

Telefon: 98 99 22 00
E-mail: restaurantlb@live.dk

Er du ikke medlem af Ældre Sagen?

Bliv medlem

Betingelser du skal være opmærksom på, når du benytter dig af Spis ude

  1. Oplys du er medlem af Ældre Sagen når du kommer og vis dit medlemskort når du skal betale. Rabatten kan ikke udbetales eller fratrækkes efterfølgende.
  2. Ved personligt medlemskab gælder tilbuddet for kortholder og 3 gæster. Ved familiemedlemskab kan de 2 kortholdere tage 6 gæster med. Kortholdere skal deltage. 
  3. Rabatten gælder ikke ved selskaber over 4 personer ved personligt medlemskab og over 8 personer ved familiemedlemskab, heller ikke selvom flere medlemskort fremvises.
  4. Rabatten gælder ikke på drikkevarer eller Take-Away.
  5. Rabatten kan ikke kombineres med andre tilbud, rabataftaler, særlige dagstilbud.
  6. Regningen betales samlet og kan af hensyn til spisestedet ikke splittes mellem flere.