Kunstforeningen Gl. Strand

Medlemspris

Fra 95 kr. Normalpris 115 kr.

Entre billetter

Billetterne købes på stedet, husk at vise dit medlemskort.

Samarbejdspartner

Kunstforeningen GL STRAND

Vis tilbud på kort

Bliv medlem

Er du ikke medlem af Ældre Sagen?
- så meld dig ind her

 

Info om partner

Kunstforeningen GL STRAND
Glammel Strand 48 , 1202 København
Tlf.: 33 36 02 60
Web: Gå til hjemmesiden

Åbningstider

Tirsdag-Søndag: 11.00-17.00. 
Onsdag: 11.00-20.00.
Mandag: Lukket

Rabat på museum - besøg Kunstforeningen Gl. STRAND på få rabat på entréen samt en kop kaffe. Museet er en moderne kunsthal beliggende i centrum af København. GL STRAND danner årligt ramme om 6-8 udstillinger.

LEONARD COHEN: A CRACK IN EVERYTHING

24. OKTOBER 2019 - 13. APRIL 2020

Nu nærmer tiden sig for åbningen af Leonard Cohen: A Crack in Everything - en stor international samtidskunstudstilling inspireret af Leonard Cohens liv og værker.

20 internationale samtidskunstnere og 15 musikere fortolker Leonard Cohens liv og værker i en stort opsat udstilling, der sætter helt nye standarder for, hvordan en samtidskunstudstilling kan fortolke mødet mellem musik, litteratur og billedkunst.

Udstillingen, der trak køer langt ud på gaden, da den i november 2017 blev præsenteret i Cohens fødeby, Montreal, inviterer publikum til at deltage i flere interaktive værker. Det gør udstillingen til en anderledes sanserig og inddragende oplevelse.

Man kan blandt andet opleve værket Listening to Leonard, hvor de to danske musikere Steen Jørgensen og Katinka hver især, og på linje med en lang række af internationale musikere, har fortolket Cohens sange – fortolkninger, som de to danske musikere senere vil opføre live til en særlig Cohen intimkoncert.

En moderne kunsthal med en traditionsrig historie

Kunstforeningen GL STRAND er en moderne kunsthal beliggende i centrum af København. GL STRAND danner årligt ramme om 6-8 udstillinger, et varierende filmprogram i Kunstbiografen, en møderumsinstallation i Montanasalen, Salen skabt af Erik A. Frandsen og et levende arrangementsprogram i tilknytning til de skiftende udstillinger. Institutionens historie går tilbage til 1825, da en gruppe borgere og blandt andet kunstprofessor C.W. Eckersberg grundlagde Kunstforeningen efter tysk forbillede.

Formålet var at udbrede det almene kendskab til kunsten og skabe et bindeled mellem det elitære Kunstakademi og den bredere befolkning. Også i dag retter udstillingerne sig mod et bredt publikum og afspejler til enhver tid vores samtid. Enten ved at have fokus på kunsthistoriske temaer i et nutidigt perspektiv eller ved at præsentere de helt nye tendenser på den danske og internationale kunstscene.