Søg på www.aeldresagen.dk
Logo

Komplet Barberingspakke

Køb en komplet barbering pakke til ca. 6 mdr. Brug fra Barberskabet. Pakken indeholder de essentielle redskaber og komplementære produkter, til at opnå den bedste barbering. Du får som medlem af Ældre Sagen 26% rabat på hele pakken!

Samarbejdspartner

Barberskabet.dk

Rabat

Få 26% rabat på hele pakken. Rabatten er fratrukket medlemsprisen.

Medlemspris

545 kr. for en komplet barberingspakke. Prisen er inkl. fragt.

Pakken indeholder

  • 16 x barberblade
  • 1 x Håndtag
  • 1 x Rejseetui
  • 1 x 150 ml Shaving Cream
  • 1 x 150 ml After Shave Balm 

Bemærk

Kan ikke kombineres med andre rabatter.

Komplet barberingspakke - ca. 6 måneders forbrug


Barberbladene

Barberskabets barberblad har 5 skarpe skær i rustfrit stål samt en præcisionstrimmer på bagsiden. Derudover har barberbladet en fugtighedsstrip med aloe vera og vitamin E, som beskytter huden. Barberbladet klikkes let på det ergonomiske håndtag, og sammen passer håndtag og barberblad perfekt i rejseetuiet af silikone. 


Shaving Cream 

Vores Shaving Cream, eller barbercreme, er helt uden parfume, afspændingsmidler eller silikone. Afspændingsmidler som SLES  virker skummende og fjerner naturlige fedtstoffer, og er derfor også enormt udtørrende. Silikone klumper til i dit barberblad, og slider unødvendigt meget på skærene. Deres Shaving Cream er til gengæld fyldt med naturlige ingredienser, der giver fugt og beskytter mod udtørring.


After Shave Balm

Denne After Shave Balm er helt uden udtørrende alkoholer eller parfume, som giver rød og irriteret hud. Den er derimod baseret på naturlige ingredienser, der styrker hudens naturlige barriere, giver fugt, beroliger, virker antiinflammatorisk og er sårhelende. På den måde får du lindret huden optimalt, som huden har brug for efter barbering!

Sådan får du tilbuddet

Indtast dit medlemsnummer i Ældre Sagen, og få adgang til tilbuddet.

Indtast venligst et gyldigt medlemsnummer

Kontaktoplysninger

Telefon: 89 88 49 42
E-mail: kontakt@barberskabet.dk

Er du ikke medlem af Ældre Sagen?

Bliv medlem og få gode tilbud