Bliv medlem
Søg på www.aeldresagen.dk
Logo

Komplet Barberingspakke

Køb en komplet barberingspakke til ca. 6 mdr. brug fra Barberskabet. Pakken indeholder 16 barberblade, et håndtag og et rejseetui, 150 ml Shaving Cream og 150 ml After Shave Balm. Få 33% rabat som medlem af Ældre Sagen.

Samarbejdspartner

Barberskabet.dk

Medlemspris

495 kr. for en komplet barberingspakke. Prisen er inkl. fragt. Normalpris 740 kr.

Rabat

245 kr. i rabat svarende til 33% er fratrukket medlemsprisen.

Tilbuddet

kan ikke kombineres med andre rabatter.

Pakken indeholder

16 barberblade, et håndtag og et rejseetui, 150 ml Shaving Cream og 150 ml After Shave Balm.

Komplet barberingspakke - ca. 6 måneders forbrug

Barberbladene

Barberskabets barberblad har 5 skarpe skær i rustfrit stål samt en præcisionstrimmer på bagsiden. Derudover har barberbladet en fugtighedsstrip med aloe vera og vitamin E, som beskytter huden. Barberbladet klikkes let på det ergonomiske håndtag, og sammen passer håndtag og barberblad perfekt i rejseetuiet af silikone. 

Shaving Cream 

Vores Shaving Cream, eller barbercreme, er helt uden parfume, afspændingsmidler eller silikone. Afspændingsmidler som SLES  virker skummende og fjerner naturlige fedtstoffer, og er derfor også enormt udtørrende. Silikone klumper til i dit barberblad, og slider unødvendigt meget på skærene. Deres Shaving Cream er til gengæld fyldt med naturlige ingredienser, der giver fugt og beskytter mod udtørring.

After Shave Balm

Denne After Shave Balm er helt uden udtørrende alkoholer eller parfume, som giver rød og irriteret hud. Den er derimod baseret på naturlige ingredienser, der styrker hudens naturlige barriere, giver fugt, beroliger, virker antiinflammatorisk og er sårhelende. På den måde får du lindret huden optimalt, som huden har brug for efter barbering!

Sådan får du tilbuddet

Indtast dit medlemsnummer i Ældre Sagen, og få adgang til tilbuddet.

Indtast venligst et gyldigt medlemsnummer

Kontaktoplysninger

Telefon: 89 88 49 42
E-mail: kontakt@barberskabet.dk

Er du ikke medlem af Ældre Sagen?

Bliv medlem