Bliv medlem
Søg på www.aeldresagen.dk

Tivoli København - Tag børnebørnene med til jul i Tivoli

Tivoli byder på en masse af gode oplevelser og aktiviteter hele året rundt. Få rabat på entrebilletter og turpas og Tivolikort, kan kun købes online fra den 21. november til og med 7. december

Samarbejdspartner

Tivoli

Rabat

Få rabat på entrebilletter, turpas og Tivolikort. Tilbuddet gælder fra den 21. november til 7. december, når du køber dine billetter, turpas og Tivolikort online.

Du kan sagtens købe billetter, turpas og Tivolikort nu til hele 2023.

Tivolikortet

Kortet er gældende for måneden, hvori kortet købes og de 11 efterfølgende måneder. Der betales for hele den første måned, uanset datoen for købet.

Bemærk

Rabatten opnås kun ved køb online. Rabatten gives ikke ved køb i Tivoli indgang, butik eller automater.

Vis på kort

København V + Online
Vis tilbud på kort

Jul i Tivoli

Mærk magien fra 19. november til 31. december, hvor Tivoli traditionen tro er forvandlet til et sandt juleeventyr for børn og voksne.
Her kan du tage forskud på julens glæder og nyde hjerternes fest med dine kære blandt smukke juletræer, hyggelige juletoner fra Tivoli-Garden og varme lys i det kolde vintermørke. 

Lad dig forføre af julens dufte og lækkerier, og gå på opdagelse i de sneklædte boder i julelandsbyen Bjældevang. Du kan også besøge julemandens hus, hvor nisserne er i fuld gang med at forberede julen med både pynt og pakker, skabe uforglemmelige juleminder med Nøddeknækkeren og nyde julelandskabet fra oven i de susende forlystelser.

Som altid holder Tivoli åbent alle dage (foruden d. 24. dec.), så der er rig mulighed for at opleve magien, lade julefreden sænke sig, og komme i den helt rigtige julestemning både på hverdage og i weekender.

Tilbuddet er gældende fra den 21. november til og med 07. december 2022. 

 

Sådan får du tilbuddet

Indtast dit medlemsnummer i Ældre Sagen, og få adgang til tilbuddet.

Indtast venligst et gyldigt medlemsnummer

Er du ikke medlem af Ældre Sagen?

Bliv medlem