Søg på www.aeldresagen.dk
Logo

Oplevelser i Tivoli København

Tivoli byder på en masse af gode oplevelser og aktiviteter hele året rundt. Få rabat på som medlem af Ældre Sagen, du kan købe billetter, turpas og Tivolikort hele året.

Samarbejdspartner

Tivoli

Rabat

Få rabat på entré, turpas og Tivolikort.

Bemærk

  • Rabatten på køb af billetter og turpas opnås kun ved køb online. Rabatten gives ikke ved køb i Tivoli indgang, butik eller automater.
  • Tivolikort kan dog købes i butikken ved indgangen til Tivoli.

Find vej

Tivoli

Vesterbrogade 3

1630 København V

Tivoli i København

Tivoli byder på farverige blomster, gode madoplevelser og et hav af sjove aktiviteter. Sommer i Tivoli er noget helt specielt. Kom og nyd stemningen i Haven, smag på delikatesser til Tivoli Food Festival eller kom og syng med til Fredagsrock. Glæd dig til en sommer fyldt med sjov, hygge og underholdning for både store og små.

Til Halloween har heksene fortryllet haven, så man kan gå på opdagelse blandt uhyggelige edderkopper, krager og flere end 20.000 græskar, der danner rammen om Tivolis stemningsfyldte efterårssæson.

Til jul er Tivoli et magisk eventyr i! Juletræerne skinner i smukke farver, funklende lys lyser op i den mørke tid, boderne bugner med julegodter, og Tivoli-Garden fylder Haven med dejlige toner.

Året i Tivoli

Igen i år inviterer de blandt andet til Tivolis farverige Have- og Blomsterfestival, Tivoli Food festival, CHART i Tivoli samt mange flere overraskelser.

  • Sommer i Tivoli - 22. marts - 22. september.
  • Halloween i Tivoli - 10. oktober - 3. november.
  • Jul i Tivoli – 15. november - 05. januar 2025.

Få hurtigt overblik over Tivoli

Du kan med fordel hente Tivolis App og få meget mere ud af din Tivolitur. Med Tivolis app på din mobil har du altid, dagens program og meget mere lige ved hånden. Hent appen til din iPhone (IOS 13+) eller Android (7+), og få mere ud af din Tivoli-tur.
Du betaler ikke noget for at have appen, til gengæld får du et godt overblik over Havens spisesteder, forlystelser, faciliteter og events - så du bare kan nyde dagen med dem, du holder af.

Hent Tivolis App her

Få inspiration til din næste tur i forlystelsespark her

Sådan får du tilbuddet

Indtast dit medlemsnummer i Ældre Sagen, og få adgang til tilbuddet.

Indtast venligst et gyldigt medlemsnummer

Er du ikke medlem af Ældre Sagen?

Bliv medlem og få gode tilbud