Søg på www.aeldresagen.dk
Logo

Tivoli

Tivoli den smukke gamle have beliggende i centrum af København tæt ved Hovedbanegården og Strøget. Parken er verdens næstældste af sin slags og inviterer hvert år til masser af underholdning med musik, teater og dans. Køb billetter og turpas til Tivoli, tilbuddet gælder hele året.

Tivoli hele året

Besøg Københavns gamle have i Tivoli. En forlystelsespark der i dag rummer alt fra smukke tulipaner i det tidlige forår til en julepyntet have i december.

Tivoli er for alle aldre, her er forlystelser for store og små, uanset om du er til Astronomen, ballongyngerne, det gyldne tårn eller svingkarrusellen så er der fart på.

Kan jeg få rabat på billetter og turpas i Tivoli?

Som medlem af Ældre Sagen får du rabat på både billetter og turpas. Med et turpas får du meget mere ud af dit besøg i Tivoli især, hvis du har børnebørn eller oldebørn der elsker suset i maven. Du kan købe billetter og turpas hele året og benytte dem når du har lyst.

Få jeg Ældre Sagen rabat på Tivolikort

Der vil i løbet af året også komme kampagner, hvor det bliver muligt at købe Tivolikort til særpris når du er medlem af Ældre Sagen. Så hold øje med siden her, hvor alle tilbud fra Tivoli er listet.

Sommeren i Tivoli

I sommerhalvåret kan du også besøge Tivoli, spise en god middag og opleve stjerneregn på himlen når Tivoli hver lørdag giver et spektakulært fyrværkerishow som du bedst kan se i området omkring det stor springvand eller på plænen.

Er du ikke til de sene aftentimer ude, så kan en frokost med venner eller veninder måske også være en ide, der er typisk bedre plads til at komme rundt, nyde udsigten, se de smukke blomster i havnen og måske spise en god frokost. Du får 25% rabat på maden på Restaurant Brdr. Price mandag til torsdag

se tilbuddet fra Brdr. Price her

Du får også rabat på frokostplatten hos Restaurant Paafuglen alle dage i hele sæsonen. Se tilbuddet fra Restaurant Paafuglen her.

Halloween i Tivoli

Halloween i Tivoli er børnenes fest. En hyggelig tradition, med masser af hekse og uhyggelige halloween forlystelser. Haven er smukt pyntet smukt med mere end 20.000 græskar og lys der gør det lidt mere uhyggeligt.

Der er også sørget for masser af godter i boderne både til den søde tand, men også noget man kan holde sig varm på i efterårsferien. 
Tag familien med og få rabat på billetter og turpas.

Jul i Tivoli

Julen i Tivoli er magisk, med alle de funklende lysene flot udsmykning. Hvis du er heldig kan du høre Tivoligarden spille, hvilket bringer én endnu mere i julestemning. Du kan også opleve julen med børneøjne

For selvom Tivoli bugner af boder med julegodter, gløgg, æbleskiver og meget mere, så finder du også julemagi for de mindste. Tivoli er for alle og der er taget hensyn til alle aldre.

Kulturoplevelser for alle 

Som medlem af Ældre Sagen får du et bredt udvalg af muligheder for at opleve kulturen i hele landet. Vi samarbejder med mere end 140 forskellige, museer, forlystelsesparker, dyreparker og meget andet.

Bliv inspireret her til din næste kulturoplevelse her