Bliv medlem
Søg på www.aeldresagen.dk

Rabat på fitness hos SATS

Rabat

25% på alle abonnementer hos SATS.

Oprettelse

Du får som medlem af Ældre Sagen altid oprettelsen gratis.

Bemærk

Gælder ikke Diamond exclusive abonnement eller add on's abonnementer.

betingelser

Se vilkår for medlemskab nederst på siden.

Samarbejdspartner

SATS
Flere steder

Vis tilbud på kort

Bliv medlem

Er du ikke medlem af Ældre Sagen?
- så meld dig ind her

Info om partner

SATS

Sådan gør du

Henvend dig i dit lokale SATS Center og meld dig ind.

Medbring og dit gyldige medlemskort, som skal vises i skranken når du melder dig ind. 

 

Træn eller dyrk fitness hos SATS

SATS inspirere dig til et aktivt liv, hvor belønningen er øget overskud og energi i hverdagen. Træning bidrager til et bedre og lykkeligere liv.

SATS hjælper dig gerne, så bliv medlem af Nordens største fitnesskæde og få adgang til et fantastisk udvalg af træningstilbud og inspiration til et sundt liv.

Vilkår for medlemskab

Tilbuddet kan ikke kombineres med andre tilbud fra SATS.  De 25% gælder på SATS' listepriser og alm. regler og betingelser er gældende. Gælder ikke på Diamond Exclusive abonnementer og ikke på add on medlemskaber.

Medlemskabet kan opsiges med et varsel på løbende måned + én måned. Hver 12. måned skal du fremvise dit gyldige medlemskort fra Ældre Sagen i dit center.

Er du allerede medlem i SATS, kan du konvertere dit medlemskab til et Ældre Sagen medlemskab. Vær opmærksom på at der er et gebyr på 100 kr. Du kan ikke konvertere online. Rabatten kan kun kombineres med medlemskaber, der er underlagt SATS’ nuværende listepriser. 

Har du allerede et medlemskab igennem Ældre Sagen hos SATS?

Hvis du allerede har et medlemskab igennem Ældre Sagen hos SATS, vil din nuværende aftale være uændret, og du vil fortsætte på samme vilkår og til samme pris som hidtil. Din nuværende medlemskabspris kan ikke kombineres yderligere med de 25% og gælder ikke på Diamond exclusive abonnement eller add on's abonnementer.