Søg på www.aeldresagen.dk
Logo

Traeningsudstyr

Træningsudstyr og fitness

Motion og fysisk træning er afgørende for at opretholde en aktiv livsstil hele livet. Som medlem af Ældre Sagen kan du få rabat på træningsudstyr til hjemmet og medlemskaber til fitnesscentre i hele landet.

Der findes der øvelser og træningsudstyr til unge og ældre i alle aldre – om du er til spinning på motionscykler, gymnastikøvelser på træningsmåtter eller noget helt tredje.

I Ældre Sagen ønsker vi, at vores medlemmer kan leve et godt liv – hele livet. Derfor får vores medlemmer op til 10% rabat på træningsudstyr til hjemmet fra vores samarbejdspartnere Billig Fitness og Fitshop. Hvis du foretrækker at dyrke motion i et fitnesscenter, kan du også få rabat på fitnessabonnementer hos Loop Fitness, SATS og PureGym.

Er du ikke allerede medlem, så meld dig ind og få adgang til gode tilbud, hvor du kan spare penge.

Meld dig ind og få Ældre Sagen rabat

Få rabat på træningsudstyr i høj kvalitet til lave priser

Billig Fitness er Danmarks største forhandler af træningsudstyr til lave priser. Billig Fitness har et stort udvalg af alt fra træningsmåtter, håndvægte, træningselastikker, bolde til håndvægte, sportstøj og kosttilskud. Billig Fitness er desuden eneforhandler af det populære mærke Nordic Strength®, som flere fitnesscentre og foreninger benytter sig af.

Som medlem af Ældre Sagen får du 10% på alle varer, når du handler på Billig Fitness webshoppen. Billig Fitness har et stort udvalg af fitnesstøj og træningsudstyr, der egner sig godt til både unge og ældre. Du kan derfor med fordel benytte dig af rabatten, hvis du er på udkig efter nyt træningsudstyr til dig selv eller en gave til en, som dyrker meget sport.

Læs mere om vores rabat på træningsudstyr fra Billig Fitness

Motionsudstyr til hjemmetræning

  

Motionscykler, løbebånd og romaskiner til hjemmet

Med mere end 67 butikker i Europa og et showroom på 450 m2 i København, tilbyder Fitshop et omfattende udvalg af motionsudstyr – heriblandt løbebånd, motionscykler, romaskiner og crosstrainer fra populære mærker som Bodycraft, Taurus og Cardiostrong. Hvis du besøger den fysiske butik i København, kan du prøve træningsmaskinerne og få personlig rådgivning fra Fitshops produktspecialister.

Når du køber en All Inclusive pakke fra Fitshop, får du b.la.:

Levering, opsætning og installation af din træningsmaskine samt fjernelse af al emballage. Træningsmaskinerne vejer typisk mellem 50 og 150 kg, så det kan være en god idé at få professionel hjælp til at levere og installere dem i det rum, som du ønsker at benytte dem i.

  • Vejledning i brugen af maskinens forskellige funktioner
  • En skridsikker beskyttelsesmåtte, som placeres under din nye træningsmaskine
  • To års garanti på dit motionsudstyr

Som medlem af Ældre sagen får du 8% rabat på alle varer fra Fitshop undtagen maskiner fra Concept2 og Berg. Således sparer du f.eks. 2.500 kr., når du køber en Cardiostrong BX70i motionscykel med en All-Inclusive pakke til 8.999 kr.

Læs mere om vores tilbud og rabatter fra Fitshop

null

 

Professionel cirkeltræning, der træner hele kroppen på 24 minutter

Har du svært ved at finde motivationen, når du træner derhjemme? Eller foretrækker du holdtræning, hvor du kan kombinere motion med socialt samvær? Så kan det være, at du fortrækker at dyrke sport i dit lokale fitnesscenter.

Som medlem af Ældre Sagen kan du få op til 25% rabat på medlemskaber i fitnesscentre som Loop Fitness, SATS og PureGym i hele landet.

Hos Loop Fitness får du f.eks. 50 kr. rabat pr. måned på dit medlemskab, hvis du er +50 år og medlem af Ældre Sagen. Loop Fitness tilbyder et afbalanceret cirkeltræningsprogram, som træner hele kroppen på bare 24 minutter. Træningen består af 16 øvelser og bliver afholdt af en kvalificeret instruktør, som står altid klar til at vejlede dig, hvis du har brug for hjælp til en øvelse. Et abonnement hos Loop Fitness kan derfor være den ideelle løsning, hvis du er på udkig efter et effektivt træningsprogram, der træner hele kroppen i trygge og professionelle rammer.

Læs mere om vores tilbud fra Loop Fitness

Sidst opdateret 05.04.2024