Rejs til Rhodos med Bravo Tours

Medlemspris

Fra 4.498 kr. pr. person i delt dobbeltværelse.

Enkeltværelsestillæg

1.366 kr. pr. person. (33% til Ældre Sagens medlemmer er fratrukket).

Afrejse København

8/5, 15/5, 22/5 og 29/5: 5.598 kr.
5/6, 12/6 og 19/6: 5.698 kr.

Rabat

Spar op til 1.100 kr. pr. voksen.

Afrejse

Fra Billund og København
24/4: 4.498 kr.
1/5, 8/5, 15/5, 22/5 og 29/5: 5.598 kr.
5/6, 12/6 og 19/6: 5.698 kr.

Afrejse Aalborg

24/4: 4.498 kr.
1/5, 8/5, 15/5, 22/5 og 29/5: 5.598 kr.
5/6, 12/6 og 19/6: 5.698 kr.

Samarbejdspartner

Bravo Tours

Tilbud på e-mail

Få Nyt fra Ældre Sagen med udvalgte tilbud
Tilmeld nyhedsbrev her

Bliv medlem

Er du ikke medlem af Ældre Sagen?
- så meld dig ind her

 

Info om partner

Bravo Tours
Tlf.: 70 10 10 77

Bestil rejsen

Ring på 70 10 10 77 eller ved tilmelding online.

Klik her og bestil rejsen

Personlig henvendelse

Herning
Bethaniagade 40, 7400 Herning
Åbningstider:
Mandag – fredag 9-17
Lørdag 10-13
Søndag 10-14

København
Arne Jacobsens Allé 7, 2300 København S.
Åbningstider:
Mandag – fredag 9-17
Lørdag efter aftale
Søndag efter aftale

Rejs med Bravo Tours til Rhodos i en uge, bo på Hotel Cosmopolitan med all inclusive. Der er afrejse fra København, Aalborg og Billund.

Rhodos – Grækenlands mest alsidige rejsemål 

Det er ganske let at forstå, hvorfor tusindvis af danskere vælger at rejse til Rhodos igen og igen. Øen er kendt for sin ualmindelige gæstfrihed, skønne strande, dejlige byliv og mange seværdigheder.

En skøn feriekombination

Rhodos er en fantastisk sammenblanding af nyt og gammelt. Her finder I gode strande, restauranter og byliv side om side med smukke middelalderborge og dybe voldgrave omkring den gamle bydel. En bydel, der virkelig charmerer mange med sine brostensbelagte gader og græske atmosfære. Samtidig har øen et væld af spændende oplevelser, som I kan opleve på jeres ferie.  

Rhodos by er én stor seværdighed 

Rhodos by har virkelig meget at byde på. For kulturelskerne er der havnen med de antikke vindmøller og den antikke bydel, hvor I inden for bymuren kan se de mange historiske monumenter og seværdigheder, der afspejler Rhodos’ omtumlede tilværelse. Men her er skam også fine strande, som lokker med krystalklart vand og så, ikke mindst, byens intense puls og atmosfære med gode restauranter, shopping og livligt natteliv.

Ixia og Ialyssos

Lidt udenfor Rhodos by ligger de to ferieområder Ixia og Ialyssos. I begge byer finder I strande, restauranter og god feriestemning.

Ialyssos – dejligt ferieliv for alle

Ialyssoskysten strækker sig fra Rhodos by og syv kilometer udenfor byen ligger Ialyssos. Her har I alt, hvad I behøver til familieferien. Byen har nogle gode restauranter og souvenirbutikker, og samtidig ligger Ialyssos lige ned til den smukke strand med det azurblå vand.

Hotel Cosmopolitan 

Vil I bo i de bedst tænkelige omgivelser lige ved stranden, så er Cosmopolitan det helt rigtige sted! Hotellet hed tidligere Mareblue Cosmopolitan og er lækkert og funktionelt. Her er masser af aktiviteter, I kan kaste jer over, fx billard, bordtennis. Vandhunde kan have det sjovt med de forskellige vandsportsaktiviteter ved hotellets strandområde. I har direkte adgang til stranden via en tunnel under hovedvejen.

Hotellet har et virkelig skønt poolområde med swimmingpool og børnepool samt en helt ny lidt mindre pool. Solsenge og parasoller er til fri afbenyttelse. I kan leje lækre poolhåndklæder mod depositum.

Ved receptionen finder I restauranten og en loungebar, hvor det er muligt at sidde ude og nyde en skøn forfriskning. Her er der også et spillerum med poolborde. I restauranten finder I et stort udvalg af forskellige retter, hvor der også er glutenfri-alternativer.

Prisen inkluderer

  • Flyrejse fra Billund, Aalborg eller København til Rhodos tur/retur
  • Hotel Cosmopolitan
  • All Inclusive 
  • Dansktalende rejseledere