Oplev Hurghada

Medlemspris

Fra 4.998 kr. pr. person i delt dobbeltværelse.

Enkeltværelsestillæg

870 kr. pr. person. 33% rabat til Ældre Sagens medlemmer er fratrukket. 

Afrejse

Fra Billund og København – 1 uge 3/11., 10/11., 17/11., og
24/11: 5.298 kr. 
1/12., 8/12., 15/12.: 4.998 kr.

Afrejse fra Aalborg – 1 uge
1/11., 8/11., 15/11. og
22/11.: 5.298 kr. 
29/11., 6/12. og 13/12.: 4.998 kr.

Rabat

Spar op til 1.100 kr. pr. person. Rabatten er fratrukket medlemspris.

Samarbejdspartner

Bravo Tours

Bliv medlem

Er du ikke medlem af Ældre Sagen?
- så meld dig ind her

 

Bestil rejsen

Info om partner

Bravo Tours
Tlf.: 70 10 10 77

Bestil rejsen

Ring på 70 10 10 77 eller ved tilmelding online.

Klik her og bestil rejsen

personlig henvendelse

Herning
Bethaniagade 40, 7400 Herning
Åbningstider:
Mandag – fredag 9-17
Lørdag 10-13
Søndag 10-14

København
Arne Jacobsens Allé 7, 2300 København S.
Åbningstider:
Mandag – fredag 9-17
Lørdag efter aftale
Søndag efter aftale

Aalborg
Vesterbro 30, 9000 Aalborg
Åbningstider:
Mandag – fredag 9-17
Lørdag 10-13
Søndag Lukket

Rejs med Bravo Tour til Hurghada, du bor på Desert Rose Resort med udsigt til haven. 1 uge fra Billund, Aalborg eller København med All Inclusive

Hurghada – sol og sommer ved Rødehavet med skøn dykning og lækker mad

Den allerbedste måde at fortrænge vinterens kulde på er ved at forkæle sig selv med en ferie i det solsikre Hurghada. Området ligger nemlig perfekt placeret på kanten af Det Røde Hav. Her venter et fantastisk feriemål med skønne strande, koralrev og sjove vandsportsaktiviteter. Her er også garanti for store og spændende oplevelser, hvis I har lyst til at opleve brudstykker af Egyptens historie på tætteste hold.

Hurghadas tre bydele

Når man taler om Hurghada, taler man også om tre bydele: El Dahar, Sekalla og det nye Hurghada.
El Dahar er områdets ældste og mest autentiske bydel. Her kan I shoppe i den store basar, spise med de lokale og prøve at ryge vandpibe.Sekalla er et af Hurghadas nyere områder. Her er der altid liv og mange restauranter, caféer og barer. Det er også i Sekalla, at byens hyggelige marina ligger. Nyd en god is eller en dejlig drink med udsigten over de smukke luksusyatchs. Den sydlige del af Hurghada er kendt som ”New Hurghada”. Her ligger de store resorts, hvor I har alt, hvad I behøver. De fleste af dem minder mest af alt om små byer med butikker, spafaciliteter, restauranter og barer. Søger I en afslappende ferie, hvor I vil nyde resortets mange faciliteter, så er New Hurghada det helt rette valg. I kan let besøge El Dahar og Sekalla med taxi, og det er relativt billigt.

Gå ikke glip af Cairo og pyramiderne

Egypten gemmer på nogle af verdens mest spændende seværdigheder. I hovedstaden Cairo ligger de imponerende pyramider – et syn, der betager hver eneste gang. Når I står for foden, vil I med garanti undre jer over, hvordan man for 5.000 år siden formåede at bygge så store bygningsværker. De færdigheder, der ligger bag, er ganske simpelt imponerende. Cairo har så meget at byde på, at Bravo Tours både arrangerer dagsture og ture med overnatning til denne skønne by. Kom med og oplev de mange spændende kontraster – de gamle historier, pyramiderne, ørkenen og det moderne storbyliv.

Shop i basaren

Hurghada, Egyptens ældste og største badeby, byder også på masser af indkøbsmuligheder. I den gamle bydel, El-Dahar, ligger en stor basar, hvor I kan købe tøj, krydderier og forskellige souvenirs. Hvis I søger lidt væk fra hotelområderne, er der gode muligheder for at møde den meget venlige og gæstfrie lokale befolkning.

Desert Rose Resort - kategori 4+ 

Kategori 4+ resort med All Inclusive
Glæd jer til en fantastisk ferie på Desert Rose Resort. Her finder I intet mindre end tre poolområder, spa, børnepool, privat strand, vandland og selvfølgelig fantastisk All Inclusive. Det er kort sagt det perfekte valg for hele familien – for her venter aktiviteter, service og gastronomiske oplevelser for alle aldre.
Hele ferien er med All Inclusive. I hovedrestauranten serverer de morgenmad, frokost og aftensmad fra en udsøgt buffet. Ved stranden ligger der også en a la carte-restaurant (mod betaling), og hotellet har flere forskellige barer samt en libanesisk og mexicansk restaurant.

Hotellet er både kendt for sin skønne beliggenhed og mange aktiviteter. Slap helt af ved et poolområderne eller den lange, private strand. Der er også et vandland, som indbyder til mange sjove timer i vandrutsjebanerne. I kan selvfølgelig også prøve SPA’en eller fitnesscenteret (nogle mod betaling). Der er international børneklub og aktiviteter til de mindste – og ved stranden er der masser af vandaktiviteter (nogle mod betaling). Kort sagt – her er alt, hvad I behøver til en fantastisk ferie. 

Prisen inkluderer

  • Flyrejse fra Billund, Aalborg eller København til Hurghada t/r.
  • Desert Rose Resort.
  • Dobbeltværelse med have-udsigt. 
  • All Inclusive.