Azorerne – hvalsafari og 2 dages ø-tur

Medlemspris

Fra 7.698 kr. pr. person i delt dobbeltværelse.

Enkeltværelsestillæg

1.475 kr. pr. person. (33% til Ældre Sagens-medlemmer er fratrukket). På dette tilbud kan der IKKE opnås yderligere 6% rabat. 

Afrejse

Fra Billund eller København – 1 uge

Den 5/5 og 19/5 2020: 7.698 kr.

Den 16/6 og 18/8 2020: 7.998 kr.

Samarbejdspartner

Bravo Tours

Bliv medlem

Er du ikke medlem af Ældre Sagen?
- så meld dig ind her

 

Tilbud på e-mail

Få Nyt fra Ældre Sagen med udvalgte tilbud
Tilmeld nyhedsbrev her

Info om partner

Bravo Tours
Tlf.: 70 10 10 77

Bestil rejsen

Ring på 70 10 10 77 eller ved tilmelding online.

Klik her og bestil rejsen

Personlig henvendelse

Herning
Bethaniagade 40, 7400 Herning
Åbningstider:
Mandag – fredag 9-17
Lørdag 10-13
Søndag 10-14

København
Arne Jacobsens Allé 7, 2300 København S.
Åbningstider:
Mandag – fredag 9-17
Lørdag efter aftale
Søndag efter aftale

Vil du med bag facaden på Azorerne, tæt på det lokale liv og opleve hovedøens mest autentiske side? Så rejs med på ”Hvaler og Paradis”! Rejs med Bravo Tours på denne oplevelsesrejse.

Azorerne – hvalsafari og 2 dages ø-tur

På denne oplevelsesrejse sætter Bravo Tours fokus på Azorernes historie, kultur og sociale islæt. De kombinerer selvfølgelig det hele med den smukke natur, for den kan man (heldigvis) ikke undgå på Azorerne. Her venter nemlig naturfænomener i verdensklasse. 

Kom tæt på livet på Azorerne, når I både tager på hval- og delfinsafari og en to-dagstur rundt på øen. Her overnatter I i en lille by, der normalt ikke tiltrækker turister. På alle udflugterne hører I mere om hverdagen på den lille ø, der ligger langt ude i Atlanterhavet. Ligesom I selvfølgelig hører mere om historien, som rummer mange interessante skatte. 

Rejs med og kom tæt på livet på Azorerne! 

Fællesmiddag
Vi mødes på en hyggelig restaurant og nyder en god, lokal middag. Til middagen serveres en øl, vand eller en halv flaske vin. Vi hygger os nogle timer, og den kommende uges oplevelser drøftes, inden vi tager tilbage til hotellet. 

Hval- og delfinsafari på Atlanterhavet

I havet omkring São Miguel findes mange af verdens hvalsorter, og 8 af 12 delfinarter er også repræsenteret her. Tag med på et uforglemmeligt eventyr og oplev havets mest imponerende dyr! Kaptajnen får via radiokontakt til hvalobservatorierne langs kysten besked om, hvor hvalerne og delfinerne befinder sig. Delfinerne opholder sig ofte i store stimer med ca. hundrede i hver stime. 
Følelsen, når en gigantisk kaskelothval befinder sig bare nogle få meter fra båden, kan ikke beskrives – den skal opleves! Over naturlovene råder imidlertid ingen, derfor kan det ikke garantere, at I får disse dyr at se, men chancerne er store.

Det kan også ske, at turen indstilles, hvis vejret ikke tillader sejlads. Denne beslutning tages på mødestedet, før turen starter. Turene varer i ca. tre timer. I sejler ud med Katamaranen. 

2 DAGES TUR

Øst ø-rundtur - Naturens Perler

Denne heldagstur går gennem storslået natur med fantastiske udsigter over São Miguels nordøstlige distrikt, Nordeste. Langs den smukke kystvej ud mod Atlanterhavet indrammes vores vej af blomster, en enorm frodighed og fantastiske vandfald. Endemiske vækster trives godt i den uberørte natur. Vejene er snoede, og udsigtspladserne mange og smukke. I løbet af dagen stopper vi i byen Gorreana for at studere São Miguels teproduktion. Vi overnatter i byen Povoação, hvor de første portugisere på São Miguel bosatte sig i 1400-tallet. Undervejs fortælles der om de sociale forhold på Atlanterhavsøerne og om alle blomster og planter i denne frodigt grønne del af São Miguel. I overnatter på Hotel do Mar i Povoacão.

Furnas - São Miguels Skatkammer

På denne heldagstur besøger I det smukke område i og rundt om vulkankrateret i Furnas. Fra udsigtspunktet Pico do Ferro er der en storslået udsigt over kratersøen. Nede ved vandkanten forberedes dagens frokost, cozido, en gryderet tilberedt i et hul i den hede vulkanske jord. Frokosten nydes senere på den velrenommerede restaurant Terra Nostra inde i byen.
I Furnas tænker man straks på Island i tropisk grønt med de varme kilder. I besøger ø-verdenens smukkeste park - den botaniske have Terra Nostra, hvor man kan bade i det 30 grader varme, jernholdige vand fra Ungdommens Kilde. 

Hotel Royal Garden - Bravo kategori 4

God beliggenhed tæt på havn og centrum
Hotel Royal Garden er et fantastisk hotel med en gennemført moderne indretning og smagfulde detaljer i asiatisk stil. Hotellet ligger centralt, men lidt på afstand af det pulserende liv på havnefronten. Her er et smukt receptionsområde, eksklusivt bar/opholdsområde og en meget lækker restaurant. Royal Garden har en meget smuk, japansk inspireret gårdhave med sten, vand og grønne planter.

Bag ved hotellet ligger solterrassen med en skøn swimmingpool og separat børnepool. Rundt om står behagelige liggestole og parasoller til fri afbenyttelse. Inden døre kan du slappe af og nyde den opvarmede swimmingpool, jacuzzi, sauna, tyrkisk bad og massage.
Det er ikke uden grund, at Hotel Royal Garden er et af vores mest populære hoteller på Azorerne.

Prisen inkluderer

  • Flyrejse fra Billund eller København til Azorerne tur/retur
  • Morgenmad
  • Indkvartering på Hotel Azoris Royal Garden
  • 3 udflugter på São Miguel iflg. program 
  • Indkvartering på Hotel Do Mar i Povoacão
  • Velkomstmiddag 
  • Dansktalende rejseledere