Rejs til Rhodos med Bravo Tours

Medlemspris

Fra 5.498 kr. pr. person i delt dobbeltværelse.

Enkeltværelsestillæg

800 kr. ( 33% til Ældre Sagens medlemmer er fratrukket).
 

Rabat

Spar op til 1.400 kr. pr. person. Rabatten er fratrukket medlemsprisen.

Afrejse

Fra Billund eller København – 1 uge
10., 17., 24. og 31. maj 2019:
Fra  5.498 kr. 

7., 14. og 21. juni 2019:
Fra 5.798 kr.

Samarbejdspartner

Bravo Tours

Bliv medlem

Er du ikke medlem af Ældre Sagen?
- så meld dig ind her

 

Bestil rejsen

Info om partner

Bravo Tours
Tlf.: 70 10 10 77

Bestil rejsen

Ring på 70 10 10 77 eller ved tilmelding online.

Klik her og bestil rejsen

Personlig henvendelse

Herning
Bethaniagade 40, 7400 Herning
Åbningstider:
Mandag – fredag 9-17
Lørdag 10-13
Søndag 10-14

København
Arne Jacobsens Allé 7, 2300 København S.
Åbningstider:
Mandag – fredag 9-17
Lørdag efter aftale
Søndag efter aftale

Aalborg
Vesterbro 30, 9000 Aalborg
Åbningstider:
Mandag – fredag 9-17
Lørdag 10-13
Søndag Lukket  

Rhodos – Grækenlands mest alsidige rejsemål - Det er ganske let at forstå, hvorfor tusindvis af danskere vælger at rejse til Rhodos igen og igen. Øen er kendt for sin ualmindelige gæstfrihed, skønne strande, dejlige byliv og mange seværdigheder.

En skøn feriekombination

Rhodos er en fantastisk sammenblanding af nyt og gammelt. Her finder I gode strande, restauranter og byliv side om side med smukke middelalderborge og dybe voldgrave omkring den gamle bydel. En bydel, der virkelig charmerer mange med sine brostensbelagte gader og græske atmosfære. Samtidig har øen et væld af spænde oplevelser, som I kan opleve på jeres ferie.  

Rhodos by er én stor seværdighed 

Rhodos by har virkelig meget at byde på. For kulturelskerne er der havnen med de antikke vindmøller og den antikke bydel, hvor I inden for bymuren kan se de mange historiske monumenter og seværdigheder, der afspejler Rhodos’ omtumlede tilværelse. Men her er skam også fine strande, som lokker med krystalklart vand og så, ikke mindst, byens intense puls og atmosfære med gode restauranter, shopping og livligt natteliv.

Ialyssos og Ixia har alt, hvad I behøver

Ialyssos og den lidt mindre ferieby Ixia ligger side om side på Ialyssos-kysten. Her finder I alt, hvad I behøver for at holde en herlig sol- og badeferie. Nyd livet på de dejlige strande, besøg de glimrende spisesteder og så kan området bryste sig med Rhodos’ flotteste solnedgang. De særlige vindforhold ved stranden gør, at den er helt ideel til windsurfing.

Tæt på Rhodos by

Er I til mange restauranter, hyggelige gåture i den gamle bydel og spændende oplevelser, ligger Rhodos by en kort køretur væk. Det tager kun 10 minutter og er en virkelig hyggelig oplevelse. Snyd ikke jer selv for en god middag eller en gåtur på murene omkring den gamle bydel.

Hotel Cosmopolitan – kategori 4 - Lækre faciliteter for hele familien

Vil du bo i de bedst tænkelige omgivelser lige ved stranden, så er Cosmopolitan det helt rigtige sted! Hotellet hed tidligere Mareblue Cosmopolitan og er lækkert og funktionelt. Her er masser af aktiviteter, du kan kaste dig over, fx billard, bordtennis. Vandhunde kan have det sjovt med de forskellige vandsportsaktiviteter ved hotellets strandområde. Du har direkte adgang til stranden via en tunnel under hovedvejen.
Hotellet har et virkelig skønt poolområde med swimmingpool og børnepool samt en helt ny lidt mindre pool. Solsenge og parasoller er til fri afbenyttelse. Du kan leje lækre poolhåndklæder mod depositum.

Ved receptionen finder I restauranten og en loungebar, hvor det er muligt at sidde ude og nyde en skøn forfriskning. Her er der også et spillerum med poolborde. I restauranten finder I et stort udvalg af forskellige retter, hvor der er også glutenfri-alternativer.
Hotellet består både af hovedbygninger og mindre blokke, der ligger rundt i hotellets store have.
Cosmopolitan er blandt vores fem mest populære hoteller på Rhodos.

Prisen inkluderer

  • Flyrejse til Rhodos tur/retur.
  • Ophold på Hotel Cosmopolitan.
  • All Inclusive.