Søg på www.aeldresagen.dk
Logo

Rabat på medlemskaber hos PureGym

Få 20% rabat og fri oprettelse på medlemskab hos PureGym. Du får adgang til cardio-udstyr og styrkemaskiner, personlig træning, cirkeltræning og mange forskellige holdtyper, bl.a. yoga, bike og dans. Vælg selv om du ønsker at træne i et eller flere centre, og om du ønsker at kunne tilgå deres holdunivers.

Samarbejdspartner

PureGym

Rabat

20% på alle medlemskaber. Er ikke tidsbegrænset og gælder løbende så længe du er medlem af Ældre Sagen.  

Tilbuddet

Få 20% rabat og fri oprettelse på medlemskab hos PureGym.

Bemærk

Rabatten kan ikke kombineres med andre kampagner, rabatter eller rabataftaler og gælder ikke på Off Peak produktet.

Ifm. første besøg i centret skal der fremvises Ældre Sagen medlemskort, for at aktivere medlemskabet. Tjek centrets bemandingstid på website eller i appen, så du undgår at gå forgæves.

Er du allerede medlem af PureGym? ( tidlige Fitness World )

Hvis du allerede har et medlemskab hos PureGym ( Fitness World) , kan du rykke dit medlemskab til et Ældre Sagen medlemskab. Rabatten gives på nuværende gældende listepriser og ikke på din tidligere pris. Vær derfor opmærksom på hvilken pris er den bedste for dig inden du rykker dit medlemskab.

Find vej

Flere steder + Online

Vis adresser

Få 20% rabat og fri oprettelse på medlemskab hos PureGym ( tidligere Fitness World )

I PureGym får du adgang til Danmarks største fitness fælleskab. Med mere end 160 centre, er der altid et i nærheden af dig. Se hvor og lokale priser her.

De stræber efter at tilbyde det, der skal til for at skabe og vedligeholde en sund hverdag og krop - hos PureGym er der stort fokus på den gode atmosfære, sammenhold og at der skal være plads til alle. 

Som medlem i PureGym kan du glæde dig til

  • Stort udvalg af cardio-maskiner og styrkeudstyr
  • Bredt og varieret holdudbud samt cirkeltræning
  • Personlig træning og masser af træningsprogrammer
  • Lokalt personale, som står klar til at hjælpe dig, uanset hvad og hvordan du træner

Er du allerede medlem af PureGym?

Hvis du allerede har et medlemskab hos PureGym, kan du rykke dit medlemskab til et Ældre Sagen medlemskab (Core, Core & hold eller Plus). Dette gøres ved at kontakte PureGyms medlemsservice og sende billede af dit medlemskort og rabatkode. Du kan også møde op i centret, og få hjælp i receptionen. Her kræves det også, at du medbringer Ældre Sagen medlemskort og rabatkode. Der går løbende måned + en måned, før dit nye medlemskab og de 20% rabat aktiveres.

Rabatten gives på nuværende gældende listepriser og ikke på din tidligere pris. Vær derfor opmærksom på hvilken pris er den bedste for dig.

Sådan får du tilbuddet

Indtast dit medlemsnummer i Ældre Sagen, og få adgang til tilbuddet.

Indtast venligst et gyldigt medlemsnummer

Er du ikke medlem af Ældre Sagen?

Bliv medlem og få gode tilbud