Søg på www.aeldresagen.dk
Logo

Rabat på medlemskaber hos PureGym

Få 20% rabat og fri oprettelse på medlemskab hos PureGym. Du får adgang til cardio-udstyr og styrkemaskiner, personlig træning, cirkeltræning og mange forskellige holdtyper, bl.a. yoga, bike og dans. Vælg selv om du ønsker at træne i et eller flere centre, og om du ønsker at kunne tilgå deres holdunivers.

Samarbejdspartner

PureGym

Rabat

Få 20% rabat på det fitness medlemskab der passer til dit behov. 

Oprettelse

Få fri oprettelse af medlemskab hos PureGym. Medlemskabet er ikke tidsbegrænset og gælder løbende så længe du er medlem af Ældre Sagen.

Tilbuddet

Rabatten kan ikke kombineres med andre kampagner, rabatter eller rabataftaler og gælder ikke på Off Peak produktet, udgået abonnementer og tidligere priser.

Ifm. første besøg i centret skal der fremvises Ældre Sagen medlemskort, for at aktivere medlemskabet. Tjek centrets bemandingstid på website eller i appen, så du undgår at gå forgæves.

Gælder både nye og eksisterende medlemskaber

Hvis du allerede har et medlemskab hos PureGym, kan du rykke dit medlemskab med rabat hvis du er medlem af Ældre Sagen. Rabatten gives på nuværende gældende abonnementer og listepriser og IKKE på din tidligere pris eller på abonnementer som er udgået at sortimentet. Vær derfor opmærksom på hvilken pris er den bedste for dig inden du rykker dit medlemskab.

Find vej

Flere steder + Online

Vis adresser

Få 20% rabat og fri oprettelse på medlemskab hos PureGym

I PureGym får du adgang til Danmarks største fitness fælleskab. Med mere end 160 centre, er der altid et i nærheden af dig. Se hvor og lokale priser her.

De stræber efter at tilbyde det, der skal til for at skabe og vedligeholde en sund hverdag og krop - hos PureGym er der stort fokus på den gode atmosfære, sammenhold og at der skal være plads til alle. 

Som medlem i PureGym kan du glæde dig til

  • Stort udvalg af cardio-maskiner og styrkeudstyr
  • Bredt og varieret holdudbud samt cirkeltræning
  • Personlig træning og masser af træningsprogrammer
  • Lokalt personale, som står klar til at hjælpe dig, uanset hvad og hvordan du træner

 Er du allerede medlem af PureGym?

Hvis du allerede har et medlemskab hos PureGym, kan du rykke dit medlemskab til et Ældre Sagen medlemskab (Core, Core & hold eller Plus). Dette gøres ved at logge ind på Mit PureGym på PureGyms hjemmeside og indtaste rabatkoden under 'Medlemskab'. Herfra vil du have Ældre Sagen rabat fra dags dato.

Du kan også møde op i centret og få hjælp i receptionen. Her vil der dog gå løbende måned + én måned før dit nye medlemskab og de 20% aktiveres. Husk at medbring Ældre Sagen medlemskort og rabatkode.

Rabatten gives på nuværende gældende listepriser og ikke på din tidligere pris. Vær derfor opmærksom på hvilken pris er den bedste for dig.

Få inspiration til fitness og træningsudstyr her

Sådan får du tilbuddet

Indtast dit medlemsnummer i Ældre Sagen, og få adgang til tilbuddet.

Indtast venligst et gyldigt medlemsnummer
Rabatkoder er personlige og må ikke deles med andre – heller ikke i rabat-apps.

Er du ikke medlem af Ældre Sagen?

Bliv medlem og få gode tilbud