Besøg Ørnereservatet

Rabat

20% på entrebilletten i 2021, ved køb af billetter til 2 personer.

Billetter

Billetter skal købes online, klik på Sådan får du rabat nedenfor og se, hvordan du gør.

Tilbuddet

Gælder i hele åbningstiden.
I 2021 åbner de for sæsonen fra april.

Samarbejdspartner

Ørnereservatet - Eagleworld
Bindslev

Vis tilbud på kort

Tilbud på e-mail

Få Nyt fra Ældre Sagen med udvalgte tilbud
Tilmeld nyhedsbrev her

Info om partner

Ørnereservatet - Eagleworld
Skagensvej 107, 9881 Bindslev
Tlf.: 98 93 20 31
Web: Gå til hjemmesiden

Besøg Ørnereservatet

Billetter til Ørnereservatet købes online

Klik og køb billetter med rabat

Oplev Ørnereservatets rovfugle

Kom til forevisning, der altid afholdes udendørs på tribunerne der omkranser Ørnereservatets sø, hvorfra man har udsigt til det storslåede terræn som baggrund. Hermed er scenen sat til at publikum kan opleve rovfuglene udfolde sine fantastiske flyveevner i smukke naturlige omgivelser og den frie og friske luft, her ved Skagen. 

I løbet af forevisningen der varer ca. 1 time, får man ikke blot en grundig indføring i både falkoneriets verdens- og Danmarkshistorie samt dets anvendelse i nutiden, men også et indblik i de vilde rovfugles biologi.

De dygtige formidlere bidrager med et interessant foredrag sideløbende med at fuglene fremvises på hver deres måde. Der er altså ikke kun vingesus at mærke her på Ørnereservatet, men også meget at lære.

I Ørnereservatet er de stolte over ikke blot at kunne fremvise deres rovfugle fra jorden -  det giver publikum en helt unik oplevelse, hvis lige ikke findes andre steder i verden.

Du får mulighed for at opleve fuglene på helt tæt hold, når falkonererne lader dem vandre rundt iblandt publikum på tribunerne – Du ser falkene blive trænet fra jorden og i den svære og klassiske disciplin fra hesteryg – Du oplever ørnenes akrobatik i luftrummet over forevisningspladsen og flyvende i samspil med hest og rytter, og som noget helt unikt og moderne kan du bevidne en vaske ægte ørne-biljagt.

Foruden forevisningerne kan man fra de åbner 1 time før programmet går i gang udenfor, og i den halve time de holder åbent efterfølgende, se deres indendørs udstilling. På stedet findes også en hyggelig café, hvor I kan få en kop kaffe/te eller lidt koldt at drikke.