Søg på www.aeldresagen.dk
Logo

Ørnereservatet - Eagle World i Bindslev få 20% rabat

Besøg Ørnenes Nationalpark i Nordjylland. Oplev Falkoneri og rovfugle, besøg Ørnereservatet og kom til forevisning, hvor du får mulighed for at opleve og lærer om de tidligste tider i menneskets forhold til rovfugle. Du får Ældre Sagen rabat på entréen, når i kommer to personer sammen.

Samarbejdspartner

Ørnereservatet - Eagleworld

Rabat

Få 20% rabat på entrebilletten i 2024, ved køb af billetter til 2 personer.

Billetter

Billetter skal købes online. I fald af tekniske problemer eller rabatkoden ikke virker ved onlinekøb, kan billetter købes ved indgangen mod fremvisning af gyldigt Ældre Sagen medlemskort?

Tilbuddet gælder i perioden

Du kan besøg Ørnereservatet i hele åbningstiden frem til oktober.

Find vej

Ørnereservatet - Eagleworld

Skagensvej 107

9881 Bindslev

Oplev Ørnereservatets rovfugle

Kom til forevisning, der altid afholdes udendørs på tribunerne der omkranser Ørnereservatets sø, hvorfra man har udsigt til det storslåede terræn som baggrund. Hermed er scenen sat til at publikum kan opleve rovfuglene udfolde sine fantastiske flyveevner i smukke naturlige omgivelser og den frie og friske luft, her ved Skagen. 

Falkoneriets verden i Eagleworld

I løbet af forevisningen der varer ca. 1 time, får man ikke blot en grundig indføring i både falkoneriets verdens- og Danmarkshistorie samt dets anvendelse i nutiden, men også et indblik i de vilde rovfugles biologi.

De dygtige formidlere bidrager med et interessant foredrag sideløbende med at fuglene fremvises på hver deres måde. Der er altså ikke kun vingesus at mærke her på Ørnereservatet, men også meget at lære.

Rovfuglenes verden

I Ørnereservatet er de stolte over ikke blot at kunne fremvise deres rovfugle fra jorden -  det giver publikum en helt unik oplevelse, hvis lige ikke findes andre steder i verden.

Du får mulighed for at opleve fuglene på helt tæt hold, når falkonererne lader dem vandre rundt iblandt publikum på tribunerne – Du ser falkene blive trænet fra jorden og i den svære og klassiske disciplin fra hesteryg – Du oplever ørnenes akrobatik i luftrummet over forevisningspladsen og flyvende i samspil med hest og rytter, og som noget helt unikt og moderne kan du bevidne en vaske ægte ørne-biljagt.

Foruden forevisningerne kan man fra de åbner 1 time før programmet går i gang udenfor, og i den halve time de holder åbent efterfølgende, se deres indendørs udstilling. På stedet findes også en hyggelig café, hvor I kan få en kop kaffe/te eller lidt koldt at drikke. 

Planlæg dit besøg 

Find mere inspiration til oplevelser I Nordjylland her

Sådan får du tilbuddet

Indtast dit medlemsnummer i Ældre Sagen, og få adgang til tilbuddet.

Indtast venligst et gyldigt medlemsnummer

Kontaktoplysninger

Telefon: 98 93 20 31

Er du ikke medlem af Ældre Sagen?

Bliv medlem og få gode tilbud