Søg på www.aeldresagen.dk
Logo

Besøg NaturBornholm

Tag børn- og børnebørn med til NaturBornholm, der lukker jer ind i en spændende naturhistorie. NaturBornholm er et videnspædagogisk aktivitetscenter, der gennem involverende aktiviteter og udstillinger giver oplevelser, samt styrker interessen og forståelsen for den bornholmske natur og naturgivne kultur. Få 15% rabat på indgangsbilletten.

Samarbejdspartner

NaturBornholm

Rabat

Få 15% på kontantbilletter til NaturBornholm. Rabatten gives ved fremvisning af medlemskort - enten fysisk eller via app, ved køb af billet.
 

Medlemspris

127,5 kr. pr. person. Normalpris 150 kr. 
 

Dato, tid og sted

Tilbud kan benyttes ved besøg på oplevelsescenteret, men kan ikke benyttes i skolernes sommerferie. 

Find vej

NaturBornholm

Grønningen 30

3720 Aakirkeby

Besøg Bornholms populære oplevelsescenter, NaturBornholm, i Åkirkeby

Med 15% rabat på din entre får du mulighed for at udforske de 3000 m² store indendørs områder såvel som det store udendørsareal med biodiversitetspark, fossiludgravning, elbilbane for de mindste og meget mere. 

På NaturBornholm er Bornholms unikke natur i fokus med dens klipper, specielle arter og sprækkedale og der er aktiviteter, læring og sjov for alle aldre med tilbud nok til mange timer.

Vores biograf tager dig med på en rejse tilbage i tiden, hvor du vil møde dinosaurer, krokodiller, skildpadder og meget mere. Bornholm er nemlig det eneste sted i Danmark, hvor der har været dinosaurer, og du får mulighed for at se de spændende fund, der er gjort efter dem.

Hvis du besøger NaturBornholm i weekender eller ferier, kan du deltage i det kreative værksted og måske komme i nærkontakt med nogle af de levende dyr, når naturvejlederne planlægger dagens aktivitet.

Når du trænger til en pause, kan du købe kolde og varme drikke samt lette retter i Café Saurus, eller lade dig inspirere i den spændende kiosk med alt fra bamser til plakater og bøger.

Velkommen til NaturBornholm stedet, hvor naturvidenskab bliver underholdning.

Find mere inspiration til oplevelser på Bornholm her

Sådan får du tilbuddet

Indtast dit medlemsnummer i Ældre Sagen, og få adgang til tilbuddet.

Indtast venligst et gyldigt medlemsnummer
Rabatkoder er personlige og må ikke deles med andre – heller ikke i rabat-apps.

Kontaktoplysninger

Telefon: 56 94 04 00

Er du ikke medlem af Ældre Sagen?

Bliv medlem og få gode tilbud