Søg på www.aeldresagen.dk
Logo

Marsk Tower - besøg tårnet og mærk suset

Tæt på Rømø ved Vadehavskysten, finder du Marsk Camp fyldt med enestående naturoplevelser. Her kan du blandt andet besøge Marsk Tower, hvor du kan mærket suset ved at komme op i højden og opleve det view der er når du kan se fra fra Vadehavskysten til Esbjerg på en klar dag.

Samarbejdspartner

Marsk Camp

Rabat

Få 10% rabat på entrebilletten til Marsk Tower.
 

Tilkøbsmuligheder

De er muligt at købe frokost, kaffe, te mv. i Restaurant Marsk.

Dato, tid og sted

Marsk Camp er åbent alle dage om året. OBS, hvis det er meget blæsende, så lukkes Marsk Tower. Kontakt gerne Marsk Camp ved tvivl.

 

Bemærk

Tilbuddet gælder for kortholder, ved familiemedlemskab for begge navne på kortet.

Find vej

Marsk Camp

Hjemstedvej 60, 6780 Skærbæk

6780 Skærbæk

Besøg Marsk Tower i Skærbæk

Ikke langt fra Rømø ved Vadehavskysten og med National Park Vadehavet i baghaven, finder du Marsk Camp i et område fyldt med enestående natur- og kulturoplevelser. En stor del af Marsk Camp, hvis ikke den største, er Marsk Tower, som er tegnet af Bjarke Ingels Group – BIG.

Der er mulighed for gangbesværede at besøge tårnet med lift. Da liften skal bemandes af en liftfører, skal der gerne bookes 10-14 dage før ved at ringe til receptionen på tlf. 72 18 67 80.

Mærk suset og den smukke natur

Det smukke tårn snor sig, som en DNA streng, 25 meter op i luften, og giver alle gæster en forstærket naturoplevelse kombineret med enestående og smuk arkitektur. Marsk Tower repræsenterer ikke kun menneskets DNA, men også naturen og kulturens DNA her i Vadehavsområdet.

Her kan man se så langt øjet rækker, udover National Park Vadehavet – UNESCO verdensarv - Vadehavet til vadehavsøerne Rømø og Mandø, til Danmarks ældste by – Ribe og i klart vejr helt til Esbjerg og øen Sylt. Den unikke udsigt kan nydes uden at skulle passere hinanden, da man går én vej op og en anden vej ned, og på den måde får ro til at lade indtrykkene lagre sig.

Så her er lidt for enhver smag og alle niveauer ved Marsk Camp og det vil glæde os, at du får nogle gode minder med dig hjem.

Sådan får du tilbuddet

Indtast dit medlemsnummer i Ældre Sagen, og få adgang til tilbuddet.

Indtast venligst et gyldigt medlemsnummer
Rabatkoder er personlige og må ikke deles med andre – heller ikke i rabat-apps.

Kontaktoplysninger

Telefon: 72 18 67 80

Er du ikke medlem af Ældre Sagen?

Bliv medlem og få gode tilbud