Margrethe - en magisk rejse gennem dronningens liv

Spar 30%

Medlemspris: 139 kr.
Vejl. udsalgspris: 199,95 kr.

Fragt

Der tillægges fragt - du vælger selv, hvilken leveringsform, du ønsker.

Margrethe

En magisk rejse gennem dronningens liv.
168 sider, indbundet.
Udgivelsesdato: 30/3 2020

Tilbuddet gælder

23/11-12/12 2020

Samarbejdspartner

Forlaget Heatherhill

Bliv medlem

Er du ikke medlem af Ældre Sagen?
- så meld dig ind her

Info om partner

Forlaget Heatherhill
Tlf.: 21 22 23 64
E-mail: kontakt@forlaget-heatherhill.dk

Køb bog

Rabatten opnås kun ved køb online via nedenstående link.

Anvend rabatkoden: KONGEHUSET

Gå til webshop

MARGRETHE - EN MAGISK REJSE GENNEM DRONNINGENS LIV

Lige fra dronningens fødsel en uge efter besættelsen af Danmark i 1940 til de allernyeste billeder fra 2020. 

Så selv om regenten har valgt at aflyse festligholdelsen af sin 80-års fødselsdag den 16. april 2020, hyldes hun alligevel i denne helt nye og spændende udgivelse.

Bogen er gennemresearchet og fyldt med spændende, uddybende tekster og mere end 260 fotos fra Danmark og mange andre steder i verden - nøje udvalgt blandt mere end 100.000 billeder - og den er propfyldt med dejlige minder om verdens bedste dronning.

Det smukke værk er samtidig en rejse gennem tiden og landet og en historie om før og nu. En Danmarkskrønike med dronning Margrethe og kongehuset som omdrejningspunktet.

Bogen er helt unik, da den indeholder fotos fra samtlige dronningens 80 leveår - og der er undervejs dejlige og rørende gensyn med alle de kongelige, som har været en del af Margrethes liv, samt de mange ukendte og kendte, som har krydset dronning Margrethes vej - lige fra Elvis over Ove Sprogøe til de amerikanske præsidenter Bush, Clinton og Obama.    

Alle er de med i 'Margrethe – en magisk rejse gennem dronningens liv’, som er en varm hyldest til 80 års-fødselaren og hendes familie - men som i lige så høj grad er en gave til alle kongehusets fans og en vidunderlig rejse i tidsmaskinen og et nostalgisk og spændende stykke Danmarkshistorie gennem otte årtier. 

Bogens forfattere, Bo Østlund og Henriette Wittrup, skrev bestselleren 'This is my life' om Kim Larsen, og Forlaget Heatherhill har de senere år stået bag andre succesrige udgivelser såsom de anmelderroste bestsellere 'Modne Mænd' (2016) og 'Modne Kvinder' (2017) med Bo Østlund som forfatter.

Bo Østlund udgav senest i november 2019 bogen '1969 - året hvor alt blev forandret'. Også denne bog kan købes i webshoppen.

Få en forsmag på bogens indhold