Langtidsferie i feriebolig i Spanien

Rabat

Fra 10% på alle NOVASOLs ferieboliger i hele Europa. I Spanien er der dog ekstra gode rabatter at hente på udvalgte ferieboliger, når du booker en langtidsferie.

Tilbuddet

Gælder også i hele 2022 (højsæson dog undtaget).  

Pris/rabateksempel

Pris fra 2.444 for personers ferielejlighed i 14 dage.

14 dage – 10% rabat (med Ældresagsrabat i alt 20 %).

21 dage – 15% rabat (med ældresagsrabat i alt 25 %).

28 dage – 20% rabat (med ældresagsrabat i alt 30 %).

Samarbejdspartner

Novasol
Ferie i udlandet

Bliv medlem

Er du ikke medlem af Ældre Sagen?
- så meld dig ind her

Info om partner

Novasol
Tlf.: 39 14 33 33
E-mail: novasol@novasol.dk
Web: Gå til hjemmesiden

Book feriebolig

For at opnå rabat skal du indtaste nedenstående rabatkode i bookingøjeblikket.

Så snart du har valgt en betalingsmetode, får du et link frem med rabatfelt – her skal du taste din rabatkode. 

Book dit ophold her

Der kan kun opnås rabat, såfremt bookingen er foretaget direkte hos NOVASOL. 

Benyt venligst Rabatkoden: 2033700

Hvornår gælder rabatten

Rabatten hos NOVASOL gælder hele året. Rabatten kan ikke kombineres med andre tilbud og rabatter. 

Bemærk venligst, at rabatten kun gælder nye bookinger.

Hos NOVASOL finder du ferieboliger med langtidsferie rabat overalt i Spanien og hvert område byder på sin helt egen charme og seværdigheder. Det milde klima gør hele Spanien velegnet til ferie året rundt. 

Costa Del Sol 

Dette vidunderlige områder er først og fremmest kendt for de mange skønne strande. Området har dog meget andet at byde på; skønne vandreture i de bagvedliggende bjerge, hyggelige og fascinerende byer som Malaga, Marbella og Estepona. Samt ikke mindst badebyerne, der ligger som perler på en snor med alt hvad et feriehjerte kan begære af butikker, restauranter og barer. 

Mallorca 

Den skønne Ø med de mange oplevelser, er det perfekte valg til en langtidsferie. Gå på opdagelse i de små, snoede gader i Palmas gamle bydel. Nyd en frokost på en fortovsrestaurant og besøg nogle af øens imponerende bygningsværker. Mallorca er også små idylliske bugter, pittoreske landsbyer, masser af vandrestier mellem mandeltræer og citronlunde. 

Murcia 

I Murcia er der mange dybt rodfæstede traditioner. Livsglæden i regionen er helt enestående og lokalbefolkningen fester ved en enhver mulig lejlighed. Området er kendt for sin spændende gastronomi og de mange traditionelle retter. regionen er blandt favoritterne hos aktive feriegæster grundet de gode golfbaner og velkendte vandre- og cykelstier. I Murcia finder I mange ferieboliger i Golf Resorts, hvor kvaliteten er høj, men priserne er lave. 

Catalonien og Barcelona

Vil I gerne kombinere en storbyferie med dasedage ved havet? Så er Catalonien det perfekte valg. I Barcelona finder I nogle af verdens mest berømte seværdigheder som La Sagrada Familia og Ramblaen. I den gamle bydel ligger torve med cafeer og restauranter som perler på en snor og i de smalle gader, finder I små, spændende butikker. Langs kysten ligger de små, hyggelige badebyer med afslappet stemning og i baglandet finder I en betagende natur med masser af vandre- og cykelmuligheder.