Bliv medlem
Søg på www.aeldresagen.dk

Gratis høreprøve hjemme hos dig

Mange mennesker med nedsat hørelse oplever, hvor vanskeligt f.eks. telefonsamtaler og sociale oplevelser kan være. Ring efter Hørebilen og få en gratis høreprøve hjemme i privaten.

Samarbejdspartner

Hørebil - Sinitone A/S

Høreprøve

Book en gratis høreprøve hos Hørebil og få personlig vejledning, når du skal vælge, hvilke høreapparater der passer bedst til dine behov. 

Tilbuddet

Gælder alle nye kunder, der indgår købsaftale og vælger høreapparater med egenbetaling.

Fornyet livsglæde med nye høreapparater

Mange mennesker med nedsat hørelse oplever, hvor vanskeligt f.eks. telefonsamtaler og sociale oplevelser kan være. Hos Hørebil hjælper vi dig med nye høreapparater, så du igen kan nyde et socialt liv med dine nærmeste. Vi har et bredt udvalg af høreapparater noget for enhver smag og pengepung.

Få høreapparater uden egenbetaling

Hos Hørebil har du mulighed for at få nye høreapparater for 0 kr., hvis du er berettiget til offentligt tilskud. Vi søger om tilskuddet for dig, så du ikke skal bekymre dig om papirarbejdet. 

Personlig vejledning i eget hjem

Vores professionelle audiologer, som foretager høreprøven, har mange års erfaring med høretest, udlevering, justering og tilpasning af høreapparater. Vi kommer altid hjem til dig, så du trygt kan få den hjælp, du har brug for.

Ingen lange ventetider!

Vores mobile hørecenter kører i hele landet og har kort udleveringstid på høreapparater – ofte udlevering samme dag. Vi tilbyder 24 timers telefonservice, og har du købt høreapparater hos os, får du AllRisk forsikring i 4 år, som bl.a. inkluderer gratis udkørsel, justering og tilbehør til dine høreapparater.

Sådan får du tilbuddet

Du skal være medlem af Ældre Sagen for at benytte dig af tilbuddet.

Indtast venligst et gyldigt medlemsnummer
  • Ring eller bestil en tid ved at udfylde formularen på Hørebil.dk
  • Benyt rabatkoden, skriv ÆS 04/21 i kommentarfeltet

Kontaktoplysninger

Telefon: 71 99 43 54
E-mail: info@hoerebil.dk

Er du ikke medlem af Ældre Sagen?

Bliv medlem