Kør-selv ferie til Comosøen i Italien

Medlemspris

Fra 2.639 kr. pr. person i delt dobbeltværelse (spar 460 kr.)

Enkeltværelse

Fra 3.839 kr.

8 dages kør-selv ferie

Hotel Le Torette, Pescate
7 overnatninger & morgenbuffet samt 7x 3-retters.

Tilbuddet gælder

Ankomst lørdage frem til 20/10-18.
Tilbuddet gælder ved bestilling senest 29/8.

Samarbejdspartner

Happydays

Bliv medlem

Er du ikke medlem?
- så meld dig ind her

Se priser og bestil ferie

Info om partner

Happydays
Tlf.: +45 70203448
E-mail: mail@happydays.nu

Medlemspriser

Pris pr. person i delt dobbeltværelse:

  • 23/6-28/8: 2.939 kr.
  • 29/8-28/9: 2.789 kr.
  • 29/9-26/10: 2.639 kr.

Enkeltværelse: 3.839 kr. - 4.189 kr.

Ekspeditionsgebyr: 99 kr.

Bestil kør-selv ferie

Bestil online via nedenstående link eller ring til Happydays på tlf. 70 20 34 48 (hverdage kl. 9-17, weekend- og helligdage 10-14).

Oplys rabatkoden: AELDREMAIL

Bestil ferie online
(åbner i nyt vindue)

Forkæl jer selv med en 8 dages kør selv-ferie til Norditalien og bo på 3-stjernet hotel ved Lecco og den azurblå gletsjersø Comosøen.

Her er dyrt og dejligt og ufatteligt smukt - og måske er det på tide, at I ved selvsyn oplever, hvorfor alle taler om Comosøen.

Hotel Le Torrette er et godt sted at begynde i et fornuftigt prisleje - og udsigten fås ikke bedre end her fra hotellets panoramaterrasse direkte ud over vandspejlet på søen Lago di Garlate i Comosøens sydøstligste ende. Her kan I godt begynde at glæde jer til at sidde i morgensolen med jeres espresso og falde ind stemningen omkring Europas foretrukne italienske luksuslegeplads. Den azurblå gletsjersø har en historisk status som aristokratiets foretrukne ferieområde, og i dag er også berømte filmfolk og kendisser rykket ind i de mange smukke paladser og triller deres dyre biler på Comosøens kringlede bjergveje.

Mod nord troner Alperne, og det er de urgamle, sneklædte bjergtoppe her, der sender krystalklart gletsjervand ned i Comosøens to ben og skønhedsåbenbaringer; Lago di Lecco og Lago di Como. Vores egen Thorvaldsen fandt kunstnerisk inspiration i byerne og landskabet her i Lombardiet - og det er ingen overdrivelse, at området omkring Comosøen hører til en af de smukkeste pletter på Europakortet. Her venter romantiske gamle byer, fantastiske solnedgange og italiensk madkultur, når den er bedst. Gå på opdagelse i antik- og modebutikker, charmerende restauranter, der tryller med regionens råvarer - og begynd f.eks. i Lecco (4 km), jeres nærmeste naboby med små, krogede gader fra middelalderen, hvor en slentretur langs søpromenaden bør afsluttes med lidt gelato; den berømte italienske is.

Men også uden for jetsettets legepladser har Lombardiet meget at byde på. Har I plads i hjertet til flere italienske specialiteter kan det anbefales at køre turen til Milano (55 km), der er så meget mere end mode. Milano var engang en af de vigtigste byer i Romerriget - i dag har modeverdenen givet byen samme status, så seværdighederne er utallige: Den berømte shoppinggade Corso Buenos Aires, der strækker sig hele vejen ned til den gamle byport Porta Venezia og fører jer videre til den imponerende domkirke og det legendariske Scala-teater.

Milano er også ensbetydende med udsigt til snedækkede alpetinder og gedemarkedet på domkirkepladsen, hvor cigaretrygende portrættegnere, ristede kastanjer til overpriser og gadesangernes politiske smædeviser fylder luften med røg. Jo, i Milanos centrum er det andet end modemekkaerne og deres små prisskilte med hysterisk høje tal, der sætter stemningen. Det kan faktisk føles helt paradisisk at trække sig tilbage igen til jeres hotel ved Comosøen og nyde udsigten og et glas vino rosso på Hotel Le Torrettes panoramaterrasse.

Prisen inkluderer:

  • 7 overnatninger på Hotel Le Torrette, Pescate
  • 7 x morgenbuffet
  • 7 x 3-retters middag
  • Velkomstdrink
  • Fri parkering
  • Daglig rengøring