Bliv medlem
Søg på www.aeldresagen.dk

Kør-selv miniferie Aarhus & Silkeborg

Tag på kør-selv miniferie i Danmark. Fx 3 dage med masser af oplevelser i og omkring Aarhus og Silkeborg.

Samarbejdspartner

DTF Travel

Rabat

10%
Rabatten gives på den aktuelle dagspris.

Medlemspris

Dagsprisen kan variere. Priseksempel fremsøgt 18/5: Medlemspris fra 1.310 kr. for 2 personer i delt dobbeltværelse (normalpris fra 1.456 kr.)

Oplev Aarhus & Silkeborg

  • Kør-selv miniferie
  • Prisen inkluderer: 2 overnatninger (2 hoteller) inkl. morgenmad for 2 personer i delt dobbeltværelse

DTF Travel giver dig forslag og inspiration til dagsprogram. Entrébilletter til de nævnte oplevelser, transport mv. er ikke inkluderet i prisen.

Tilbuddet gælder

Tilbuddet gælder til 31/12 2022. Forbehold for udsolgte dage.

Glæd dig til rundrejse i kulturens tegn - i og omkring Aarhus og Silkeborg midt i Jylland.

Her rejser du tilbage i tiden og oplever en masse historie. Du kan nyde god mad og drikke. Måske cykle rundt i Aarhus og tage en tur med verdens ældste hjuldamper til Danmarks højeste punkt.

Forslag til dagsprogram

(entrébilletter, restaurantbesøg, transport mv. er ikke inkluderet i prisen)

Dag 1 - Aarhus & Den Gamle By

Den første dag begynder i Den Gamle By, Danmarks Købstadsmuseum, som er et friluftsmuseum i Aarhus. Det er verdens første friluftsmuseum for bykultur og historie. Museet er bygget som en gammel købstad med 75 huse fra 1500-, 1600-, 1700- og 1800-tallet samt enkelte bygninger fra 1900 tallet, hentet fra forskellige byer i Danmark. Her får du et levende billede af livet, som det var i de gamle danske byer.

Fordelen med Aarhus er, at alt er inden for gåafstand, så efter alle oplevelserne i Den Gamle By finder du nemt en dejlig restaurant til frokost.

Om eftermiddagen kan du opleve Aarhus - evt på en af de mange lånecykler, som er placeret rundt i byen). Oplev den nye bydel Aarhus Ø ved vandet, tag en dukkert i Havnebadet eller sving forbi den smukke uendelige bro.

Om aftenen kan du spise på en af restauranterne langs åen midt i Aarhus og nyde den hyggelige atmosfære, der er ved at sidde udenfor under parasollen.

Overnatning på hotel i Aarhus.

Dag 2 - ARoS & Moesgaard Museum

Efter morgenmaden går du til Aarhus Kulturhus ARoS, som ligger kun et par hundrede meter fra hotellet. Her kan du opleve udstillingen og på toppen af bygningen vandre rundt i den fantastiske Rainbow Panorama, hvor du får en farverig oplevelse.

Du kan også nå en tur rundt i Aarhus gågader før frokost.

Om eftermiddagen kan du køre til Moesgaard Museum, som er en arkitektonisk perle i naturskønne omgivelser i Silkeborg. Det tager ca. 20 minutter i bil. På dette museum er fortiden mest til stede i de forhistoriske og etnografiske udstillinger, hvor du drages af livlige historier om alt fra vikinger til livet i middelalderen. Her kan du også møde Grauballemanden, et gammelt moselig.

Overnatning på hotel i Silkeborg.

Dag 3 - Silkeborg Museum, Gudenåen, Hjejlen & Himmelbjerget

Efter en lækker morgenmad kører du videre til Silkeborg Museum, som ligger ved Gudenåen i Silkeborg. Her kan du opleve den berømte danske kunstner Jorn Jacobsen og gå en skøn tur i naturen langs åen.

Afslut evt. besøget i Silkeborg med en sejltur med verdens ældste hjuldamper Hjejlen op til Danmarks højeste bjerg Himmelbjerget. Har du mod på det, kan du vandre helt op til tårnet 147 meter over havets overflade, og nyde den fantastiske udsigt.

Herefter hjemrejse.

Se alle aktuelle medlemstilbud fra DTF Travel

Se alle medlemstilbud i kategorien: Ferie i Danmark

Sådan får du tilbuddet

Du skal være medlem af Ældre Sagen for at benytte dig af tilbuddet.

Indtast venligst et gyldigt medlemsnummer
  • Book din miniferie online på dtftravel.dk
  • Medlemsrabatten er fratrukket de viste priser

Har du spørgsmål eller brug for hjælp, kan du kontakte DTF Travel.

Kontaktoplysninger

Telefon: 70 23 14 10
E-mail: dtf@dtf-travel.dk

Er du ikke medlem af Ældre Sagen?

Bliv medlem