Tag børnebørnene med i Cirkusland

Medlemspris

119 kr. pr. person. Normalpris 149 kr. Spar 30 kr.

Bemærk

Fra15 år og op efter skal du fremvise en negativ covid19-test. Testen må maks. være 72 timer gammel.

Åbningstider

Tilbuddet gælder alle weekends fra lørdag 10. april til søndag d. 20. juni samt
St. Bededag fredag d. 30. april.
Kristi Himmelfart torsdag d. 13. maj - Fredag d. 14. maj.
2. Pinsedag mandag d. 24. maj
Alle dage 10.00-17.00.

Samarbejdspartner

Cirkus Arena
Slagelse

Vis tilbud på kort

Bliv medlem

Er du ikke medlem af Ældre Sagen?
- så meld dig ind her

Info om partner

Cirkus Arena
Årslevvej 6, 4200 Slagelse
Web: Gå til hjemmesiden

Billetter

Billetter købes ved indgangen til Cirkusland på dagen.

For at opnå rabatten skal du vise dit Ældre Sagen medlemskort, hvorefter rabatten bliver fratrukket.

Besøg Cirkusland med børnebørnene

Parken byder på forlystelser, tivoli-rutsjebaner, legeland og aktiviteter for familiens yngste, og der er garanti for kild i maven, jubelbrøl og overraskelser.

I påsken (fra den 27. marts - 5. april) har Cirkusland fået lov til at åbne alle udendørs aktiviteter op igen. De indendørs haller med shows er foreløbig lukket pga. myndighedernes retningslinjer, men udenfor vil alle karruseller og så mange af aktiviteterne som muligt være i gang. Derefter har Cirkusland åbent hver weekend i april, maj og juni, og flere og flere aktiviteter vil komme på programmet i takt med, at restriktionerne lempes.

I påsken kan du bl.a. prøve vores helt nye forlystelse - det store pariserhjul - sus over stok og sten i radiobilerne, flyv afsted i den røde barons flyvemaskiner, få en snurretur i tekopperne eller prøv lykken ombord i rutsjebanen 'Guldminen'.
 
Hils på alle vores dyr og kom helt tæt på dem i klappefolden og gå på æggejagt og find de mange påskeæg, som påskeharen har gemt i parken. Finder du alle æg kan du vinde en lækker præmie.

Når pulsen skal lidt ned og batterierne skal lades op, kan I gå på opdagelse i cirkusmuseet på gårdspladsen, hvor I bl.a. kan se Bubbers legendariske badekar. Er I sultne kan I smovse i Cirkuslands bistro, der frister med sunde sandwich, dagens ret og lækre cirkus-snacks som take away.

Med genåbningen i øjeblikket også følger et nyt krav fra myndighederne om, at alle gæster på 15 år og opefter skal fremvise en negativ covid19-test. Testen må maks. være 72 timer gammel, og den skal fremvises ved indgangen til Cirkusland. Der er dog enkelte undtagelser, som du kan læse mere om på cirkusland.dk